Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Fitness centrum pro ženy. Spojení nejpokrokovějších metod redukce hmotnosti a formování postavy. V nabídce podtlakový systém VacuShape, vibrační trénink PowerPlate, posilovna zaměřená na posilování problémových partií + celého těla a špičkové aerobní trenažery americké firmy Precor. Poradna výživy, trénink s osobním trenérem, lymfodrenáže, ...

- osobní trenér - redukce hmotnosti - nárůst svalové hmoty - poradenství - doplňky stravy

Fitness centrum. Individuální a skupinové cvičení. Vibrační plošina. Břišní pekáč. Lymfomasáže. Redukce váhy, výživové poradenství.

Nabízím služby profi instruktorky- power Yoga, posilovací formy, trenérka sportovní a dětského aerobiku.

Služby: -spinning -posilovna -sálová cvičení -squash -kuželky -masáže -infrasouna -kulečník -šachy -tenis -liposukce.

Služby: -fitness centrum -sport -spinning -alpinning -pilates

Sportovní hala. Posilovna. Venkovní tenisové kurty.

Městská sportovní hala: - posilovna, - stolní tenis, - aerobic, - tenis, - odbíjená, - malá kopaná, - košíková, - florbal, - házená.

Služby: - osobní trenér - osobní tréninkové plány: - běžecký trénink - kondiční trénink včetně kondiční přípravy - fitness trenér pro začátečníky i pokročilé, pro skupiny a sportovní oddíly, fitness trénink. - osobní masér, masérské služby: - sportovní masáže - relaxační a rekondiční masáže - medová masáž - ...

Služby: -nutričního poradce, osobní trenér. Prodej doplňků výživy.

Jsme sportovní centrum v Hodoníně, které poskytuje následující služby: - Spinning - jedná se o aerobní cvičení na stacionárních kolech tzv. spinnerech se zátěží v rytmu hudby. Jednorázový vstup je 100 Kč. Je zde možnost zakoupení permanentky, která má zvýhodněné vstupné. - SM systém neboli Stabilizační a mobilizační systém je cvičení, které ...

Dámské fitness. Kardio zóna, kruhová cvičení, stroj Rolletic a Vibroplate. Nabízíme výživové poradenství.

Fitness. Posilovací stroje. Posilovna, zpevnění, hubnutí, cardio, kardio. Provozní doba: Letní provoz: -duben – červen, září, říjen Po – Pá 7 – 21 h, So – Ne 8 – 21 h červenec, srpen Po – Pá 8 – 22 h, So – Ne 8 – 21 h -Zimní provoz: listopad – březen Po – Ne 8 – 20 h.

Vše pro hubnutí a fitness. internetový obchod, e-shop: -přípravky na hubnutí -sportovní výživa -vitamíny a minerály -fitness centrum.

Studio funkčního tréninku - cvičení s volnými kladkami, činkami, medicinbaly, velkými míči, gumovými expandery, balančními podložkami - cviky s vahou vlastního těla - fitness instruktor a trenér.

Služby - fitness, posilovna - aerobic - manikúra, pedikúra - masáže.

Fitness centrum: -osobní trenér -posilování -poradenství -redukce hmotnosti -nárůst svalové hmoty a síly -formování postavy -zlepšení kondice, zdraví -tréninky sportovců -prevence a rehabilitace, regenerace organismu -posilování dětí, senior, outdoor. Průjezd naproti Pizza parkingu.

Osobní trenérka fitness - posilování - tvarování a zpevnění postavy - individuální trénink - sestavování stravovacího plánu - poradenství přes výživu a doplňky - regenerační a uvolňovací cviky.

Hlavní výhody fitness pro ženy Contours Brno: - Je jen pro ženy - můžete cvičit v klidu a pohodě. - Kombinace posilovacích strojů a aerobního cvičení je ideální pro hubnutí a formování postavy. - Po celou dobu cvičení se o vás stará zkušená trenérka. - Časově nenáročné – stačí 3x týdně 30 minut. - Stroje jsou navrženy speciálně pro ženy. - ...

Manikúra - pedikúra. Aerobic a různé formy cvičení Fitness centrum Masáže.

Fitcentrum - aerobic - flexibar - balantes - power joga - step aerobik - fitballs Spinning Sportovní klub.

Pánská, dámská, dětská obuv, punčochové zboží. Kabelky, peněženky. Sportcentrum.