FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Rekreační středisko BUDOUCNOST spol. s.r.o. poskytuje ubytování, poctivou českou kuchyni, wellness, sport i prostory pro pořádání událostí (narozeninové oslavy, firemní večírky, svatby, plesy atd..) v centru Beskyd. Je pro nás ctí potkávat se denně s novými hosty, kteří k nám zavítají, aby si odpočali, relaxovali či zasportovali. Jsme tady i ...

Gabriela Bajtková poskytuje: - Kosmetika - H.E.A.T. - Wellness služby (bahenní zábaly, ...) - Masáže

Sportovní centrum: - tenis (tennis) - badminton - fitness - tenisová škola - firemní akce - turnaje na klíč. Ubytování.

Ski servis, oprava: - broušení lyží na stroji WINTERSTEIGER - skluznice. Montáž, seřizování: - vázání, lyže.

Bc. Václav Kožušník je fitness trenér, který nabízí komplexní služby, od změny jídelníčku a změny životního stylu, přes naoordinování fitness tréninků.

Kamila Miczková na svém eshopu nabízí různé zboží: - oblečení - uniformy, obuv, rukavice, čepice - svítilny - outdoor - doplňky na zbraně a čištění - airsoft potřeby

S velmi zkušenými instruktory z JEMM Paragliding se můžete stát pilotem paraglidingu nebo motorového paraglidingu. Instruktoři JEMM Paragliding Vás naučí bezpečně a efektivně létat s i bez motoru. Ukáží Vám, jak si létání můžete užívat. Pokud již pilotem jste, pomohou Vám se zdokonalit ve všech oblastech paraglidingového létání. Jediný ...

Prodej volně prodejných zbraní, zbraní kategorie D a pyrotehcniky.. Vzduchovky, luky, kuše, plynovky, pyrotechnika, prostředky k sebeobraně. Maloobchodní i velkoobchodní prodej. Import a export. Jsme výhradním zastoupením německé firmy Umarex.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - lyžařské vybavení pro skialpinismus, trekking, freeride - výbava do lavin - lopaty, sondy - lyže, sněžnice - boty, oblečení - batohy - spací pytle - vázání.

E-shop: - sportovní potřeby - termoprádlo - turistické boty - běžecké boty - dámské, pánské sportovní oblečení.

Prodej, e-shop - sportovní potřeby - sportovní oblečení, oděvy, obuv

Výroba, rozvod: - teplo, tepelná energie - teplá užitková voda Sportovní a relaxační centrum Giff Aréna Hamernická 233 tel.: 558 439 684 - plavecký bazén - squash - sauna - solárium - tenis - fitness - beach volleyball www.kotelna.net

PATRIOTIC s.r.o. provozuje e-shop zaměřený na vybavení pro bojové sporty.

Horský hotel Kozubová s.r.o. nabízí ubytování na vrcholcích hor s dokonalým výhledem. Hotel e nachází na hřebeni Beskyd v nadmořské výšce 982 mnm. Kapacita hotelu ve třílůžkových pokojích (+přistýlky) s kompletním sociálním zařízením na každém pokoji, wi-fi, TV. Celková kapacita hotelu 65 lůžek. Ubytovaní hosté mohou zvolit v restauraci ...

Lyžařský areál: - sjezdovky - snowpark pro snowboarding - běžecké trasy - lyžařska škola - servis a půjčovna - lyžařské vybavení, lyže.

E-shop - outdoorové vybavení - spacáky, stany - batohy - termoprádlo - sportovní oblečení a obuv.