FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Sportovní areál, služby: - 4 multifunkční hřiště s povrchem z umělé trávy - krytá sportovní hala - badminton, tenis, volejbal, nohejbal, ping-pong - sauna - whirlpool - ubytování - vinný sklípek.

Výroba, velkoobchod, prodej, oprava, servis: - stany - spací pytle, spacáky - samonafukovací karimatky - multifunkční ručníky - pláštěnky - návleky - ponožky - oblečení pro turistiku.

Výroba: - bezpečné povrchy pro dětská hřiště s různou pádovou výškou (HIC), - dlažba, - povrchy na školní hřiště, - vybavení sportovišť - ochranné plastové a kombinované protektory tubulárních produktů s hladkým a závitovým koncem - ochranné protektory.

Jezdecký klub se zaměřením na výuku dětí (pouze členů klubu) v jízdě na koni a hiporehabilitaci.

Prodej, e-shop, servis: - airsoftové zbraně - střelivo a doplňky

Prodejní sklad, e-shop - trampolínové sety - trampolíny skládácí, mini, dětké.

Prodej, e-shop, půjčovna, servis - lyže - snowboardy - lyžařské vybavení.

Prodej, e-shop: - tenisové rakety, míčky, oblečení, tašky

Army Shop. Maloobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - vojenské zboží - armádní oblečení - výstrojní součásti - doplňky pro pobyt a přežití v přírodě.

Rodinné centrum Dětský svět Zvonilka najdete ve Frýdlantě nad Ostravicí na ulici Hlavní 1485 v OD OMMA v 1. patře. Nabízíme prostor pro hru a zábavu pro děti a rodiče od 0 do 12 let. Zabýváme se pořádáním oslav a karnevalů, dále zajišťujeme mimoškolní sportovní aktivity, vedeme např. taneční kroužek, judo, stolní tenis a jiné. Klub Kmado ...

Služby - cvičení Zumba - taneční fitness hodiny.

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Hokejový klub HC Frýdek-Místek 2015 s.r.o. HC Frýdek-Místek Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. HC Frýdek-Místek

HC Oceláři Třinec - Hokejový klub Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Zimní stadion- Werk Arena Třinec-Stadion, HC Oceláři Třinec.

Výroba, prodej, montáž, oprava: - tělocvičné nářadí, pomůcky, gymnastické sestavy (kladiny, hrazdy, žíněnky atd.) - kancelářský nábytek - školní nábytek (lavice, židle, šatny) - kuchyňské linky - školní potřeby - vybavení pro mateřské školy (zahradní konstrukce na hraní) - zahradní paravany Dodávka, montáž: - plovoucí ...

Půjčovna, zapůjčení: - fitness stroje - rotopedy, běžecké pásy, veslovací trenažéry, vibromasážní stroje.

E-shop: - koloběžky a příslušenství

LYŽAŘSKÁ ŠKOLA A PŮJČOVNA LYŽÍ. Jsme specialisté a věnujeme se výuce tohoto krásného sportu. Pro děti připravujeme moderní, intenzivní, ale zároveň velmi zábavné výukové programy. - Prodej a servis lyží. - Nová prodejna, půjčovna a servis na Čeladné. Pro veškeré informace nás neváhejte kontaktovat. Nabízíme: - seriózní a individuální ...

Internetový obchod - kamenná prodejna -taktické vybavení, zbraně rybářské potřeby -profi výstroj a vybavení -montáže- elktro, alarm, kamerové systémy

Obuvnictví, brašnářství. Služby, oprava, opravna: - obuv - hokejová výstroj - kožená galanterie.