FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Výkup protiúčtem Prodej - sportovní potřeby a oblečení - termoprádlo Půjčovna - carvingové lyže

Internetový prodej, eshop, e-shop, prodej: - bytový textil - bytové doplňky - dekorace - dorty z ručníků - hračky, společenské hry - výtvarné a kreativní potřeby - školní batohy a tašky - potřeby na karneval a party - sportovní potřeby - ekologická drogerie - sezónní zboží - vánoce, velikonoce - sekce pro ženy - doplňky, ...

Specializovaná prodejna a e-shop pro potřeby rybářů.Hlavní zaměření je na krmení, kdy dokážeme vybavit jednotlivce i závodní kaprařské týmy.

Prodejna se skiallpinistickým a outdorovým vybavením.

Půjčovna a servis: - kola - lyže. Provádění výškových prací.

Zařízení dětských hřišť. Výroba, zakázková výroba, dodávka, montáž, oprava, servis: - pískoviště z palisád, věže, mosty, výstupy - celonerezové skluzavky - prolézačky - klouzačky - otáčecí sedátka, skákací desky, šplhací soupravy, houpací klády, řetízkové houpačky, lanové dráhy, prolézací hrady, dětské sedací soupravy, sedací soupravy ...

Prodej vybavení pro sport, fitness, crossfit a bojové sporty. Boxovací pytel, hrazda, sandbag, a bulgarian bag jsou jen některými z produktů které vyrabíme nebo jsme výhradními zástupci jejich značek.

-Výroba a montáž sportovního zařízení a vybavení sportovních objektů -Velkoobchod a maloobchod sportovním zbožím, míče, textil, tréninkové pomůcky, potřeby pro maséry -Potisk textilií

Prodej, e-shop: - zbraně, střelivo - vzduchovky - plynové pistole - luky, kuše, praky - puškohledy - nože

Středisko volného času Havířov. - tělovýchova, přírodovědná a předškolní činnost, pohybové činnosti, estetická výchova

Florbalshop Prodej, e-shop - florbalové hole a vybavení na florbal - čepele - brankářská výbava - míčky - omotávky. Sport-potreby.cz E-shop - sportovní potřeby - sportovní oblečení - tel. 603 102 731, 599 502 403 - email: info@sport-potreby.cz

Výroba, prodej, e-shop - taktická výstroj pro ozbrojené síly státu, bezpečnostní agentury, záchranáře - outdoorové vybavení - batohy, sumky, vesty, rukavice.

Služby: - hřiště na plážový volejbal (beach volleyball).

Výroba, export, prodej: - střelivo do vzduchových zbraní Prodej, e-shop: - zbraně

Služby: - sportovní centrum - civčení - joga - semináře

Prodej, e-shop: - trampolínové sety, doplňky, příslušenství - trampolíny - bazény - altány - zahradní sestavy, stoly, židle a křesla.

Prodej: - jízdní kola, odrážedla, koloběžky - blatníky, brzdy - duše, přehazovačky - pláště, ráfky - přilby - dopňky, příslušenství, - veškerý servis kol, - vybavení na plavání.

Cedr – Centrum duševní relaxace - skupinová cvičení: jóga, Chuej čchun kung - masáže - kineziologie - automatická kresba.

Prodej, e-shop - sportovní vybavení a potřeby - fitness zařízení - posilovací stroje - činky - rotopedy - běžecké pásy - rampolíny, nafukovací matrace - kolečkové brusle.

E-shop - rybářské potřeby - pruty, navijáky, háčky - křesla, lehátka, nože - krmení.

Služby: - fitness centrum - kadeřnictví - kosmetika - pedikúra, manikúra - solárium.