FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Bospor Aréna. Služby: - Zimní stadion: - hokejový oddíl, krasobruslařský oddíl, škola bruslení, bruslení veřejnosti - Víceúčelová letní sportovní hala: - hřiště na badminton, tenis, volejbal, nohejbal a stoly na stolní tenis.

Bohumínské sportoviště. Služby: - Hobbypark - součástí parku Petra Bezruče: - hrací prvky pro děti od 1 roku až do 18 let - dětské dopravní hřiště - počítačem řízené semafory, dopravní značky, signalizace simulující příjezd vlaku.

Šití, prodej: - plavky na míru - kotýmy - dresy - sportovní oblečení.

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Cykloservis. Prodej, oprava, servis: - jízdní kola - cyklistické potřeby.

Prodej, oprava, servis: - jízdní kola. Cykloservis.

Středisko volného času Havířov. - tělovýchova, přírodovědná a předškolní činnost, pohybové činnosti, estetická výchova

Sportovní centrum: - fitness - dámská posilovna - spinning - kickbox - solárium - zumba.

Pořádání víkendových akcí a dětských táborů pro děti a mládež.

Rybářství. Chov, prodej: -ryby-kapr, amur, tolstolobik, štika, candát, sumec -doplňkový chov a prodej: -úhoř, lín, cejn, pstruh -sádkové hospodářství -krmné směsi, doplňkové produkty -vnadící koncentráty, směsi, nástrahy -HIPOINT-sportovní lov ryb -rybářské potřeby-zásilkový prodej. Zarybňování: -vybrané vodní lokality ...

Prodej, servis: - jízdní kola - koloběžky, odrážedla - vozíky, nosiče - cyklistické přilby - cyklo doplňky. Půjčovna: - dětské vozíky - nosiče, tažné tyče.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - jízdní kola, cykloservis - příslušenství.

Prodej, půjčovna, servis, oprava, údržba: - lyžařské a snowboardové vybavení - sportovní potřeby.

Výroba, zakázková výroba: - sportovní dresy - tréninkové oblečení pro kolektivní sporty (fotbal, házená, florbal, volejbal, basketbal) - sportovní doplňky.

Sportovní zařízení: -oddíl kopané-hlavně výchova mládeže- fotbalové školy -tenisový klub -tenisová škola-pro děti 6-10 let -individuální tréninky -podnikové turnaje-pořádání. Pronájem: -reklamní plochy -hrací plochy-travnaté, škvárové -atletické dráhy -tenisové kurty -sociální zařízení a materiálové vybavení pro ...

Pobočka. Služby: - 2 kurty na squash - sport - bar s velkoplošnou videoprojekcí - kadeřnictví, holičství - solárium - sauna - fitnesscentrum Šembi - bar. - na objednávku pedikúra a manikúra

Restaurace: -rodinné oslavy, promace, svatby -pivnice 50 míst -zvěřinové speciality -společenská místnost s krbem 50 míst. Bowling.

Maloobchod, prodej: - rybářské potřeby.

Tělovýchovná jednota. Sportovní organizace, sporty: - volejbal, malá kopaná, tenis a kuželky.

Dům dětí a mládeže. Služby: - volnočasové aktivity pro děti a mládež - tábory - sportovní a jazykové kurzy - umělecké kroužky - keramika, tanec.