FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Společnost Silesia WM s.r.o. dodává kompletní vybavení zimních stadionů, zejména rolby na úpravu ledových ploch. Kromě strojů na úpravu ledu nabízíme mobilní kluziště QUICK ICE, mantinely RAITA sedačky, brusky k broušení bruslí, krytí ledových ploch, časomíry, světelné obrazovky a další příslušenství, která jsou třeba na zimních arénách. Na ...

Služby - inspektor pro tandemové seskoky. Provozovna: - Letiště Hranice, adresa: B. Němcové II 292, 753 61 Hranice IV-Drahotuše - Letiště Zábřeh, Dolní Benešov - Letiště Frýdlant nad Ostravicí.

Wellness centrum - procedury pro zdraví a kondici - cvičení - relaxační a pěstící procedury - sauna - výživová poradna - pedikůra, kosmetika.

Maloobchod, e-shop: - šipky, doplňky - sisalové, elektronické terče.

Prodej, e-shop: - vybavení na tenis - tenisové rakety, výplety, míče - obuv, oblečení

Prodej, e-shop, servis: - rybářské potřeby - nástrahy, krmení - campingové vybavení

Výroba, dodávka: - lyžařské vleky - teleskopické, bubínkové lyžařské vleky - rekonstrukce, modernizace vleků.

Autosalon BMW. Prodej, oprava, servis: - automobily BMW - motocykly BMW E-shop: - oblečení BMW - doplňky BMW - tašky, zavazadla - jízdní kola. Půjčovna: - motocykly.

Výroba, prodej, e-shop - taneční kostýmy - teplákové soupravy, legíny.

Dodávka, prodej - radary pro sport - radarové systémy pro měření rychlosti pohyblivých předmětů - zobrazovací technika LCD a LED panely.

Výroba - hokejová výstroj - lapačky, betony, vyrážečky.

Army Shop. Maloobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - vojenské zboží - armádní oblečení - výstrojní součásti - doplňky pro pobyt a přežití v přírodě.

Prodej, montáž: - dětské hrací sestavy, prolézačky Jungle Gym - zahradní domky - žaluzie - okenní, dveřní těsnění. Výroba: - nábytek na míru.

Výroba, stavba: - tandemová jízdní kola - tříkolky - cyklistické speciály.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská ...

Fitcentrum: - fitness s kardio zónou - solárium - posilovna - solárium.

Výroba a prodej bytového, zahradního a jídelního nábytku. Kuchyň a jídelna: - jídelní sety - židle Strakoš, židle do restaurací, zátěžové židle, barové - jídelní stoly - kuchyňské sestavy - vitríny, kredence, kuchyňské skříňky - gastronábytek. Moderní obývací pokoje: - komody - pohovky, sedací soupravy - obývací stěny - ...

Stavební společnost Ruchstav Building a.s. se zabývá výrobou a montážemi průmyslových hal všeho druhu. Na stavebním trhu působíme od roku 1994. V krátkém čase vám postavíme ocelové a výstavní haly, montované konstrukce, průmyslové a zemědělské stavby i opláštění hal za příznivé ceny. Většina budov je poskytována na klíč. Komplexní zajištění ...

HC Vítkovice Ridera. Hokejový klub. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Ostrava Arena-hokejová hala-hokejového klubu HC Vítkovice Ridera

Internetový obchod, e-shop: - vyhřívané vložky do bot - vyhřívané ponožky, rukavice - elektrické vysoušeče obuvi - funkční prádlo.

Činnost: - pořádání golfových turnajů

Služby: - adventure golf - dětské hřiště - kavárna