FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Prodej, maloobchod - sportovní potřeby: - lyže - kola - sportovní oblečení, oděvy - střešní nošiče. E-shop.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spodní prádlo: - dámské - kalhotky, podprsenky, podvazky - pánské - trenýrky - plavky.

Prodej: - sportovní vybavení pro vodní sport. Fakturační adresa: - Pikartská 72, Ostrava – Radvance, 716 00.

Služby-sport: - Indoor cycling, spinning, cyklotrenažéry.

Prodej, maloobchod: - rybářské oblečení - rybářská obuv - polarizační brýle - rybářské potřeby a příslušenství - a další.

E-shop: - jízdní kola pánská, dámská, dětská, elektro - náhradní díly a doplňky - cyklistické potřeby helmy, pumpy, láhve.

Pobočka. Dámské fitness, wellness centrum, VacuShape, Power Plate Ostrava - nejmodernější technologie pro redukci problémových partií a tvarování postavy - nutriční poradenství - nejmodernější technologie ve fitness - cvičení s hlídáním dětí - power Plate Studio - vacushape - kardio zóna - lymfodrenáže - individuální ...

Potřebujete vybavení na bojový sport? Obraťte se na nás! Jsme společnost, která nabízí veškeré doplňky a vybavení pro bojové sporty, která byla založena roku 1999. Nabízíme chrániče, boxovací pytle, kimona, bloky, zbraně, sportovní ortézy, ale také výživové doplňky a vybavení na florbal. Vše za bezkonkurenční cenu. Rozvoz zboží zdarma po ...

Internetový a kamenný obchod, prodej: kompletního hokejového vybavení (brusle, helmy, mříže, plexi, chrániče ramen, holení, loktů, rukavice, kalhoty, hokejové hole, shafty, čepele, tašky, nože, holdery). Značky RbK, CCM, Nike Bauer, Easton, Itech, Mission, TPS, Hejduk, Opus, Botas. E-shop.

Velkoobchod, prodej, E-shop: - sortiment zboží pro děti - dětský nábytek Baggi - dětské pokoje Baggi - doplňky Baggi pro výzdobu interiérů - vybavení dětského koutku - vybavení dětských hřišť, parková architektura - sportovní potřeby - hudební nástroje - výtvarné potřeby, pomůcky - didaktické pomůcky, hry - tématické hry - ...

Společenský a kulturní dům. Společenský sál. Restaurace: - stravování. Vinárna, vinný bar. Golfové indoorové centrum. Pirates shop. Pronájem kanceláří. O3 lázně - 1. ozónové lázně: - léčebná ozónová terapie - relaxační, léčebné a povzbuzující účinky - 4 ozónové parní boxy.

Vyhlídkové lety balónem po celé ČR. Nejširší nabídka možností, nejlepší ceny.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Fitness centrum. Contours - Fitnes pro ženy Ostrava. Týdenní vstup do fitness zdarma včetně zaškolení od trenérky. Pouze pro ženy.

Jachting. Pronájem lodí, plachetnic kapitánské kurzy e-shop: jachtařské potřeby

Textilní galanterie. Prodej, maloobchod, e-shop: - galanterie - spodní a noční prádlo - plavky - metrový textil.

Pobočka. Textilní galanterie. Prodej, maloobchod, e-shop: - galanterie - spodní a noční prádlo - plavky - metrový textil.

Fit-centrum Cvičení: - aerobik - pilates - dance joga - jóga - pro děti, těhotné i pro seniory.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: - jízdní kola - cyklo doplňky - příslušenství pro cyklistiku. Stavba kol na zakázku. Sídlo firmy: - P. Lumumby 76, Ostrava - Zábřeh

Prodej: - hokejové vybavení - hokejová výzbroj - chrániče loktů, ramen, holení - rukavice - hokejové kalhoty, helmy - hokejové tašky.

Středisko volného času Korunka nabízí různé druhy kroužků - od sportovních přes přírodovědné, umělecké, společenské a taneční. Využití volného času nabízíme také dospělým, předškolákům a ostatním zájemcům. Pořádáme letní dětské rekreace, příměstské tábory, různé druhy a typy akcí.

Potápěčské centrum : -škola potápění SSI, ČPŠ -seznamovací kurzy potápění pro děti a veřejnost - potápěčská cestovní agentůra, pořádáme výpravy Česko, Polsko, Rakousko, Itálie, Egypt a jiné - foukání lahví vzduchem a nitrxem Maloobchodní prodej a e-shop kup-potapeni.cz : -potápěčské vybavení -video a foto technika pod vodu -zboží ...