FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Výroba: - lyžařské hole (běžecké, sjezdové, teleskopické, dětské) - komaxit - automatická lakovací práškovací linka

Alexbow je internetpvý obchod s potřebami pro střelce, nabízí luky, chrániče předloktí, střelecké rukavice, šípy, terčovnice, tětivy a další.

Sport servis Tomšů Prodej, servis: - jízdní kola - cyklistické doplňky - lyžařské boty, vázání - průmyslová čerpadla - sportovní potřeby. Prodejna Mikulovice: - Hlavní 309.

FREETIME PROJECT s.r.o. poskytuje ubytování v Penzionu Slezský dům, který se nachází v krásné krajině Jeseníků. Dále provozují služby v lyžařských střediscích Karlov+Ludvíkov, Filipovice, Ostružná, Petříkov, Miroslav (Lipová-lázně): -lyžařská a snowboardová škola + dětská školka -půjčovna lyží a servis SPORT 2000 RENT. SPORT 2000 ...

Ubytování: - horská chata - kapacita 23 lůžek-9 pokojů (2-4 lůžka) - na pokojích topení, teplá voda - k dispozici 5x WC a 5X sprcha, telefon, TV+SAT, bufet -společenská místnost s krbem a barem pro 30 osob - stravování-formou polopenze. Lyžařský areál: - vlek dlouhý 800m přímo u chaty - denně upravovaná sjezdovka - ...

Ranč Orel poskytuje ubytování na ranči v chatkách a apartmánech. - bufetová restaurace (zahrádka) Adrenalinový park: - lanové centrum - lanový svět - dětský park. Turistická jízdárna. Výcvik, trénink koní.

Apartmány Brabenec poskytují ubytování pro jednotlivce, rodiny s dětmi i skupiny ve dvou objektech s kapacitou 15 a 18 míst. Wellness centrum pro klienty - infrasauna, vyhřívaný bazén, pedikúra, masáže. Apartmány Brabenec - 18 míst: -1x dvoulůžkový pokoj -2x třílůžkový apartmán s možností přistýlky -2x čtyřlůžkový apartmán. Společenská ...

Cyklokemp Černý Potok, služby, ubytování: - kemp - ubytování pro školy a letní tábory - pořádání táborů a rekreací pro děti - areál Hájenka - chatky - stravování

Areál Skiland Ostružná je areál, který se nachází v okrese Jeseník. Nabízí: - ubytování 2, 3, 4 lůžkové pokoje - apartmány s vlastní kuchyňkou kapacita 5 lůžek a 2 přistýlky - restaurace - 2 bowlingové dráhy - 2 tenisové kurty s možností volejbalu - ohniště - bungee trampolína - půjčovna kol - zvýhodněné týdenní pobyty - ozdravné ...

Prodej, e-shop s outdoorovým a campingovým vybavením značky Cattara.

Bowling centrum Sportovní centrum: - bowling - pizzerie, restaurace.

E-shop - luky, šípy - terčoviny - tětivy - chrániče předloktí.

Směnárna valut. Půjčovna elektrokol, koloběžek, nordic blading bruslí SKIKE, sněžnic, terénního kočárku SPEKO, holí a turistického vybavení pro Jeseníky.

Prodej: - obuv - oblečení - zábava, volný čas - vše pro sport, turistiku, outdoor. - hudební nástroje - obranné pomůcky. Hudební produkce - živá kapela NAŽIVO 3+1.

Kurzy: -powerkiting, snowkiting, landkiting. Půjčovna -vybavení pro kiting.

Sportovně-rekreační areál: -ubytování -restaurace -bowling -sportovní areál -minigolf -dětský koutek.

Maloobchod, velkoobchod: - papírenské výrobky - kancelářské potřeby - drogerie - hračky - sportovní zboží.

Lyžařský areál. Trojkolky. Koloběžky. Lyžování. 4 sedačková lanovka. Sjezdovka 1300 m. Večerní lyžování.