FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Oddíly: fotbal, lyžování, šachy, volejbal, cvičení žen, nohejbal Základním posláním SK je: a) organizovat sportovní činnost v rámci zapojení do sportovních, tělovýchovných a turistických aktivit, vytvářet pro ni materiální a tréninkové podmínky, b) vytvářet široké možnosti užívání sportovišť pro zájemce z řad veřejnosti, zejména pak mládeže, ...

Výroba, prodej: - sportovní oděvy - sportovní vybavení: - snowboardy, vázání, obuv, brýle, přilby, chrániče - doplňky: - batohy, peněženky, rukavice, čepice, kšiltovky.

Výroba součástí, doplňků a příslušenství jízdních kol: - pumpičky - zvonky - ocelové představce pro BMX, MTB - ocelové stojánky - ocelové nosiče - sedlovky - díly rámů kol. Zakázkové galvanické pokovení.

Skateshop. Snowboard shop. Bike shop. Skate shop. Prodej: - skate boty - oblečení - vybavení pro snowboard, skateboard, na párty i běžné nošení.

Krytý bazén: -otevřeno celoročně. V objektu: - denní restaurace s celodenním provozem - soukromé masáže.

Roller ski Výroba, prodej, servis: - kolečkové lyže speed - náhradní díly.

SPORTMAX Prodej: - jízdní kola - náhradní díly - cyklokomponenty - lyže - lyžařské doplňky. Opravy: - servis lyží na stroji Wintersteiger - strukturování skluznic - broušení.

Maloobchod, prodej: - rybářské potřeby (rybářské pruty, navijáky, krmení a další rybářské zboží).

Organizování volného času dětí a mládeže. Programová náplň: - školy v přírodě - lyřařské kurzy - ozdravné pobyty - víkendové akce - zábavné akce a soutěže pro děti - prázdniny.

Bar - možnost pořádání společenských akcí - dětské hřiště - terasa s grilem - kulečník - - 2 tenisové kurty - tréninková tenisová stěna

Zpracování - daňová přiznání k dani z příjmů, dani z přidané hodnoty, dani silniční Ekonomické poradenství - analýzy hospodaření společností a s tím spojené ekonomické poradenství Vedení - účetnictví - daňová evidencezpracování mezd a personální agendy včetně příslušných hlášení (OSSZ. ZP, FÚ) - účetní poradenství - ...

Prodej - jízdní kola DEMA, MAXBIKE, GT, LEADER FOX, VERTEC Servis, opravy, seřízení - jízdní kola Prodej - cyklo doplňky - rotopedy

Tandemové seskoky Paraklub Základní výcvik pro seskok padákem