FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Sportovní klub: - atletika - gymnastika - karate - sportovní přípravka - trampolíny.

Jezdecký klub: - ustájení koní - trénink koní - trénink jezdců na koni - vyjížďky v kočárech - pronájem kočárů a povozů.

PENZION JASOŇ se nachází v obci Velké Přílepy a poskytuje příjemné ubytování. Pro odpočinek jsou našim hostům k dispozici celkem čtyři pokoje s vlastním sociálním zařízením a televizí. K přípravě občerstvení mohou využít kuchyňku s lednicí a elektrickým vařičem. Součástí penzionu je také vybavená posilovna s novým běžeckým pásem a tenisový ...

Sportovní klub: - fotbal - stolní tenis - bodyforming – aerobik pro ženy a seniorky.

Tělovýchovná jednota se zaměřením na turistiku: - pěší turistika - cykloturistika - vodní turistika.

Tenisové centrum: - tenisové kurty - tenisová škola.

Tělovýchovná jednota Sokol: - prostřednictvím tělesné výchovy a sportu přispíváme ke zvyšování fyzické, společenské a kulturní úrovně naší společnosti.

Naše společnost LUKAFARM s.r.o. sídlící ve Středočeském kraji se již více než 20 let zabývá prodejem jezdeckých a dalších potřeb pro farmáře a chovatele hospodářských zvířat, např. el.ohradníky a další. Dále nabízíme také krmiva pro psy, kočky a drobná zvířata. Rádi Vás přivítáme v naší prodejně, kterou najdete ve městě Neveklov na náměstí Jana ...

Sportovní klub - korejské bojové umění taekwondo

Sportovní fotbalový klub Vitana Byšice

Činnost: - pořádání letních dětských táborů pro děti od 6 do 15 let.