FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Služby: -hotel, ubytování -bowling -restaurace -pořádání firemních, společenských akcí.

Ubytování: - hotel. Restaurace. Služby: - bowling - squash - spinning - fitness centrum. Fitness, squash, spinning: - tel.: 569 443 745 - e-mail: sport@kaskadaledec.cz

Resort Zámeček Klokočov nabízí všem zájemcům luxusní ubytování pro 68 osob v zámeckých apartmánech a secesních pokojích. Dále zde najdete konferenční sál vhodný např. pro firemní školení, večírky nebo teambulding, bezplatné WIFI, hodovní sál hostince, hodovní sál svatební stodoly, vinný sklípek, saunu, venkovní posezení, zahradní gril, krytý ...

Elektrokola a jízdní kola ověřených značek prodává firma E-KOLA VYSOČINA s.r.o. se sídlem v Přibyslavi. Skladem máme kola dámská, pánská, dětská, silniční, horská, treková, celoodpružená, BMX, ale také koloběžky a odrážedla pro nejmenší.

Služby: - plavecký bazén, sauna, parní lázeň - fitnes, aerobic, solarium, masáže - indoor cycling - squash, - restaurace, ubytování, salonek - kadeřnictví - nehtové studio - zimní stadion - bufet, občerstvení

Prodej: -zbraně a střelivo -lovecké potřeby.

Kamenná prodejna, e-shop, internetový obchod. Prodej kompletní sortiment pro jezdecký sport, jezdectví, western a chov: -sedla -podbřišníky -uzdečky -udidla -jezdecké oblečení -podkovy -ohradníky -krmiva pro koně a psy. Pravidelné rozvozy.

Společnost Vladimír Matěja - Grana se zabývá výrobou herních prvků na venkovní dětská hřiště. Součástí naší činnosti je poradenství při výběru herních prvků, montáž, realizace bezpečnostních povrchů, oplocení, záruční a pozáruční servis.Při výrobě vybavení dětských hřišť dáváme důraz na kvalitu a variabilitu. Naše herní sestavy jsou stavebnicové, ...

Prodej, bazar, půjčovna, servis: - jízdní kola - elektrokola

Sportovní fotbalový klub - tělovýchovná jednota Spartak Staré Ransko

Internetový obchod, e-shop, prodej: - outdoorové, horolezecké vybavení - batohy - oděvy, obuv.

Služby: - golfové hřiště - golfový klub - výuka golfu

Prodej, e-shop: - plavecké čepice, brýle - nadlehčovací rukávky - plováky, desky, nudle - houpací sítě - reflexní vesty, pásky, tkaničky - příze - gumičky do vlasů

Služby: - čištění koberců a čalounění

Slžuby: -posilovna, spinning studio -masáže.

Služby: -posilovna -solárium -myostimulátor -bodywave -skořicové zábaly -poradenská činnost -snižování nadváhy.

Vybavení dětských hřišť. Výroba, prodej, dodávka, distribuce: - dětské herní prvky - sportovní a fitness zařízení - skatové a skateboardové dráhy - městský mobiliář - parková architektura.

Maloobchod, prodej: -street a skate móda, oblečení, oděvy, obuv -500 párů bot ADIO, ETNIES, ES, EMERICA, VANS, OSIRIS -oblečení značky ETNIES, ES, EMERICA, VANS, HORSEFEATHERS, MEATFLY, DAKINE, VANS, OSIRIS, VEHICLE, PEACE, SPITFIRE, EZEKIEL, FINAL, BROKENBONE, DELICT, PHASE atd.

Prodej: -elektro kola -elektro skůtry, skútry -autobaterie. Půjčovna elektro-bicyklů.

Profesionální servis, oprava, prodej: - jízdní kola - zastoupení značky Ghost, Lapierre, Dema. Prodej: - cyklodoplňky - cyklodíly, náhradní díly.