FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Maloobchod, e-shop: -Unpro.cz -fotbalové štulpny -v různých velikostech, barvách a provedení -hokejové štulpny -kvalitní materiál -možno dodat s logem sponzorské firmy nebo klubu.

Tenisová škola MK. Služby: - systematické vyučování tenisu - pravidelné turnaje - tréninky pro dospělé i děti už od šesti let věku - minitenis, tenisková školička - tréninky dětí probíhají formou zábavy a soutěží - rekreační tenis - profesionální přístup. Prodej, e-shop, internetový obchod: - tenisové vybavení - příslušenství ...

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness a pilates.

Prodej, e-shop doplňky výživy pro fitness: -aminokyseliny, anabolizéry -dietní nápoje, iontové nápoje -kloubní výživa -kreatin - Creatin -proteiny, sacharidy -spalovače tuku -stimulanty, tyčinky -vitamíny, minerály -ostatní výživa -sportovní doplňky, nářadí -rukavice, opasky -adaptéry, jednoručky -velké činky, lavičky ...

Služby. Fittnes, posilovna. Osobní trénink. Výživové poradenství. Spinning: -indoor-cyclingový trening -na kolech -nejmodernějších a nejlepších spinnerech řady NXT značky Star Trac. Cvičení pro těhotné. Jóga. Bosu. Cvičení pro ženy. Pevné břicho a zdravá záda. Slim box a Power box. Pilates. Služby dětského koutku.

Pohybové studio. -mažoretky - práce s hůlkou, pochod, choreografie -roztleskávačky - fyzická kondice - aerobní rozcvičky -základy tanečního stepu.

Motocyklový tým. E-shop: - moto oblečení Sídlo: Vinohradská 343/6 120 00 Praha 2

Výroba historických zbrojí a doplňků - zbroje, pláty, přilby - kyrys - ruce, nohy - nákrčníky - štíty, rukavice - doplňky zbraně, sekyry, džbány, poháry.

Prodej, servis, oprava: - jízdní kola.

AleaSport CZ, s.r.o. se zaměřuje na prodej dámského, pánského a dětského sportovního oblečení.

Obchod pro přívlačové nadšence, e-shop i kamenná prodejna. 1. přívlačová speciálka na Vysočině. Bohaté zastoupení značek - Savage Gear, SPRO, Lunkerhunt, Molix, Mard Reap, Keitech, DUO, Delphin, FishUP a dalších.. Věrnostní program až 10% sleva.

Přijďte si k nám vyzkoušet originální fitness program. Za doprovodu hudby a pod dohledem odborného instruktora u nás zažijete kvalitní sportovní vyžití. Alpinning je ideální pro všechny věkové kategorie.

Maloobchod, e-shop: - obuv zn. Botas - boty na běžky - brusle.

Prodej: Lovecké potřeby -zbraně, střelivo, nože -optika -oděvy, obuv -lovecké potřeby -doplňky pro zbraně -E-shop.

Společnost FITNEMA s.r.o. se zabývá výrobou strojů do sportovišť a areálů v rámci veřejných zakázek.

Velkoobchod, prodej, import, export: -použitý textil, secondhand -dle kvality, rychlosti prodeje a aktuální poptávky na módním trhu -exportovaný textil lisujeme do balíků hmotnosti 10kg, 15kg a 30kg -pánské, dámské, dětské oblečení -trička, mikiny, svetry, košile, halenky, šaty -bundy, kalhoty, šortky, sukně -plavky, spodní prádlo, čepice, ...

Maloobchod, prodej rybářských potřeb: -rybářské pruty -sítě -celý sortiment rybolovných zařízení -veškerý sortiment krmení živé nástrahy, nástražní rybky, (rybičky), červi masné, hnojné, rousnice, dendrobeny -oblečení (maskáčový program, nepromokavé holínky) -rybářské loďky laminátové, hliníkové cena již od 10.000.-Kč + spalovací ...

Rybářské potřeby: -rybářské háčky -broky -pelety -vlasce -nástrahy -sypké i tekuté posilovače do krmných směsí -výstroj a náčiní pro lov ryb