FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Maloobchod, prodej, servis: - jízdní kola.

FK Borovina - Opatov, s.r.o. provozuje fotbalový klub pod záštitou SK Fotbalová škola Třebíč.

Prodejna a servis jízdních horských a crossových kol, elektrokol a cyklistických doplňků VELOSPORTER v Třebíči. Prodej koloběžek pro děti i dospělé. Možnost zakoupení paddleboardů. Objednávání zboží přes e-shop.

Internetový obchod se specializací na výrobu a prodej fotbalových chráničů. Doplňkový prodej ponožek, návleků na chrániče, nákrčníků, tejpů apod.

MAX SPEED s.r.o. se zaměřuje na provoz závodního motocyklového týmu.

Dřevo s láskou je rodinná firma zaměřující se na zakázkovou výrobu dřevěných výrobků pro děti i dospělé. Produkty společnost dodává do domácností, školek, spolků i firem.

Prodej kvalitního tenisového vybavení značky Solinco přes e-shop. Prodáváme tenisové výplety, míčky, omotávky, bagy, rakety a vybavení pro trenéry. Výhradní distributor značky Solinco pro Českou republiku.

Výroba, prodej Nového, inovativního stylu žonglování s Diabolem pomocí unikátních a patentovaných ovládacích hůlek.

Výroba: -oděvy pro sport a volný čas. -síťotisk. Zpracovávání: -návrhy modelů -výběr a obstarávání materiálů -zpracování cenové kalkulace -výšivky -potisk -balení Materiály: -Bretex -Gore-tex -F.O.V. -Polartec -bavlna, bavlna s lycrou nebo -elastanem -fleece -výplněk

Velkoobchod, specializovaný maloobchod: - turistická obuv - turistické vybavení - hole, sněžnice, návleky, svítilny, kompasy, buzoly - obuv s CE cetifkací pro hasiče, policii a bezpečnostní složky - impregnace stče na obuv a oblečení - termoprádlo a ponožky z merinové vlny

Výroba, šití: - reklamní textil - oblečení pro volný čas - uniformy - pracovní oděvy - oděvy do zdravotnictví.

craft-store.cz. Internetový prodej, e-shop se sportovním oblečením a obuví.

Nabízíme vám sportovní potřeby pro letní i zimní sporty, stejně jako vybavení pro outdoor, camping a turistiku v Moravských Budějovicích, okres Třebíč. Vše za nízké ceny a v perfektní kvalitě. V naší rozsáhlé nabídce najdete potřeby, vybavení a doplňky pro veškeré sportovní aktivity. Naše nabídka rybářského vybavení, osloví nejednoho rybáře. Jsme ...

Prodej a servis jízdních kol. Cyklistické potřeby: -kolo, kola - horské, crossové, do města, silniční, trekingová -koloběžka, jednokolka -brašna, batoh, brýle, helma, košík, láhev -nářadí, stojany, světlo, oblečení, zámky, blatník -výživa a pití -computery -pláště, duše, galusky, brzdy -odpružené vidlice, řídítka, pedály, rámy, řetězy, ...

Maloobchod, prodej: sportovní zboží všeho druhu: -kola jízdní, terénní, silniční, horská -fitness - běžecké pásy, rotopedy, trampolíny -fotbal - kopačky, sálovky, míče, chrániče -horolezectví - lana, úvazky, sedáky -in-line - brusle kolečkové, fitness -lední brusle -box - boxovací pytle, závaží, makiwary, rukavice -plavání - plavky, ...

Naše firma TWINSPORT je zaměřena na kamenný i internetový prodej nových i použitých jízdních kol - horských, crossových, elektrokol a cyklodoplňků, lyží a příslušenství. Prodáváme zboží nejznámějších značek - SPECIALIZED, ELAN, SUPERIOR, SCOTT, FELT, GHOST, CITY BIKES aj. Zboží je možné otestovat formou zapůjčení.

Maloobchod, e-shop: - jízdní kola - komponenty - oblečení na kolo - doplňky - přilby, boty na kolo.

Prodej, e-shop: -maskovací, vojenské, myslivecké ošacení (oděvy) kalhoty, kraťasy, trička, vesty, svetry, čepice, opasky, dětské maskovací ošacení -kanady -vojenská obuv -zábavná pyrotechnika.

Prodej, bazar - zemědělská technika - zahradní technika - stavební technika - komunální technika. E-shop - lovecké potřeby.