FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
ProSPORT zajišťuje prodej sportovních potřeb, oblečení a obuvi.

MIFEX provozuje eshop s potřebami v oblasti outdoor, cestovních tašek a kufrů. Dále zakoupíte kuchyňského nádobí, hračky, židle.

HC Spartak Velká Bíteš (celým názvem: Hockey Club Spartak Velká Bíteš) je český klub ledního hokeje se sídlem ve Velké Bíteši, kraj Vysočina. Klub byl založen v roce 1955 a od sezóny 2007/08 působí v Jihomoravské a Zlínské krajské lize, což je čtvrtá česká nevyšší soutěž ledního hokeje. Klubové barvy Spartaku Velká Bíteš jsou modrá a žlutá. ...

Pokud jste milovníci cyklistiky, lyžování nebo jiných sportů, určitě byste měli navštívit Cyklo Janíček ve Velkém Meziříčí. Tato prodejna nabízí nejen kvalitní jízdní kola, elektrokola a cyklistické vybavení, ale také kompletní profesionální servis kol, elektrokol, sjezdových i běžeckých lyží a snowboardů a bazar kol. A to není všechno. Cyklo ...

Lyžařský servis. Montáž, oprava a prodej: -sportovní zboží -lyže -FISCHER, ATOMIC, MADSHUS, SPORTEN, EXEL SWIX, ALPINA, TOKO, RODE, HANNAH,

BA Miroslav Hořínek se zaměřuje na prodej sněhových děl, zasněžovacích tyčí a příslušenství.

Jaromír Vampola se zaměřuje na prodej hokejových, badmintonových, tenisových a dalších sportovních potřeb.

Junior sport, s.r.o. provozuje prodejnu se sportovním zbožím, vybavením, oblečením a příslušenstvím.

KASTAR, s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis různých druhů cyklistických kol a příslušenství.

Mgr. Michaela Žaba Dvorská se zaměřuje na skupinové lekce jumpingu, spinningu, kruhových tréningů, TRX a cvičení pro děti i důchodce.

PRAEFECT MANUFACTORY s.r.o. se zaměřuje na výrobu lyží, snowboardů, splitboardů, wakeboardů a kiteboardů.

Simona Bezáková se zaměřuje na prodej dámských, pánských a dětských kol a příslušenství.

Stanislava Dvořáková se zaměřuje na nákup a prodej oblečení, obuvi, sportovních potřeb, kožené galanterie a mnoho dalšího.

Twinsport, s.r.o. je specializovaná prodejna a servis cyklistických kol a lyží.

Jaroslav Juda se zaměřuje na prodej hokejových potřeb.

Tomáš Procházka se zaměřuje na prodej a servis různých druhů kol a koloběžek.

Restaurace Tělovýchovná jednota

Provádí: -opravy -generální oprava -přestavba jízdních kol -solidní ceny.

Prodlužování řas - depilace - vizážistika Manikúra - pedikúra Solárium Sebeobrana KAPAP Fitcentrum Sebeobrana KAPAP Lymfatické masáže - klasické masáže - masáže lávovými kameny