FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Oddíl sportovní gymnastiky. Jsme výkonnostní oddíl mládeže, máme sportovní středisko mládeže, počet dětí -300, dospělých - kolem 50 osob, tři zaměstnance, oddíl má jak ženskou, tak i mužskou složky, trénujeme děti od 4 do 20 let. Tréninky vedou 15 dobrovolných trenéru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, export, import: - zahradní Italský nábytek - GRAND SOLEIL - italské hračky - lyžařská výstroj SALOMON - italské sportovní oděvy BRUGI, AST - sportovní obuv SALOMON. Zajištění ubytování: - italské Dolomity, Sardinie, Bibione.

Kategorie: - hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - 27 dvoulůžkových, vana, WC - 3 dvoulůžkové apartmány - možnost přistýlek. Možnost pořádaní soukromých akcí: - společenské, firemní akce, svatby. Sport, wellness, relaxace: - tenisový kurt s umělým povrchem - squash - masáže - minigolf - sauna - posilovna - ...

Půjčovna čtyřkolek, čtyřkolky. Nabízíme vyjížďky valašskou krajinou. Jízda po trati na dětské čtyřkolce. Střelba z luku. Ohňostroje. Teambuildingové akce.

Výroba a prodej: -lovecké a turistické potřeby: -oděvy do přírody - myslivci, lesníci, turistika a volný čas -uniformy: -městská policie, bezpečnostní služby, pracovníci ostrahy -oděvy pro zdravotnictví -zdravotní záchranné služby, záchranné týmy -profesní, pracovní oděvy: -řidiči, montéři, obsluhy čerpacích stanic.

VO, MO, prodej, servis, půjčovna: -lyže nové a použité, sjezdové a běžky -snowboardy -lyžáky -lyžařská výstroj -jízdní kola, in-line brusle. Vyplétání, oprava: -tenisové rakety. Provozovny: -Napajedla, Palackého nám. 202, tel.: 571118126 -Otrokovice, Tylova 725, tel.:571111176. Provozní doba: Letní: po-pá 8-18, so 8-14 ...

Maloobchod, prodej, servis, půjčování, půjčovna: -lyže (lyží) nové a použité, sjezdové a běžecké (běžky) -snowboardy -lyžařské boty, obuv, lyžáky -lyžařská výstroj.

Maloobchod, prodej, e-shop - značkové sportovní oblečení, obuv - vybavení pro zimní a letní sporty - sportovní potřeby - kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Penzion RS Trnava Ubytování ve třech samostatných budovách - -dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje: -chata I - 24 lůžek -chata II - 19 lůžek -chata III - 22 lůžek včetně jednoho bezbariérového apartmánu -dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje -bezbariérový apartmán -chata IV - šestilůžková horská chata Kapacita areálu na ubytování 64 ...

Práce: - zámečnictví - zámky, klíče, kování, nože - svářečství. Znehodnocení, opravy: - zbraně, armádní výstroj. Otevírání - byty.

Alpinning centrum Provizorní prostory: Budova Belvederu Třída Svobody 764 Zlín - Malenovice

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, prodej: -sportovní potřeby pro různé sporty: -pro lyžaře -bruslení -cyklistika - kola, koloběžky -vše pro dovolenou, rybaření, potápění -nábytek - zahradní, campingový -hračky.

Služby: - TRX - revoluční metoda cvičení, vedené školeným instruktorem - zpevnění veškerého svalstva - masáže, pomoc při bolestech zad

Crossfit Zlín fitness pro ženy i muže: - fitness - kondiční příprava pro profesionální sportovce, záchranáře a speciální jednotky - kondiční příprava pro běžnou populaci i děti - trénujeme tělesně postižené osoby a osoby po úrazech.

Výroba: -jízdní kola na zakázku, dvojkola, DH rámy, dětské sjezdové kola, MTB i speciální rámy. Půjčovna: -horská, tandemová, sjezdová kola a nosiče kol.

Seskupení mladých lidí: -připravují pro děti od 7-17 let: -letní tábory -víkendové výlety -lyžařské tábory s výukou lyžování.

Provozování: -bowling -restaurace -dětský koutek. Tábory u koní. Dětské rekreační středisko.

Obchodní a zprostředkovatelská činnost.

Výživové poradenství pro hubnutí, detoxikaci, fitness a sport. Analýza stavby těla, rozbor stravy, sestavení osobního stravovacího plánu, zákaznický servis a podpora.

Prodej, maloobchod: -sportovního oblečení a vybavení -společnost je zastoupena ve více než 30 zemích světa a nakoupit můžete ve více než 5 000 obchodech.

Výroba, prodej: - jízdní kola na zakázku. Maloobchod, prodej: - elektrokola - skládací kola - městská kola - single speed - tandemy - kargo kola - dětská kola, odrážedla, koloběžky - vozíky za kolo - dětské sedačky - helmy pro děti i dospělé - cyklodoplňky.