Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Maloobchod, výkup: -sportovní potřeby: -lyže -kola -brusle aj. -nábytek z dovozu - možno i na objednávku. Autodoprava, oprava, přeprava: -nákladní vozem do 3, 5t -tuzemská i zahraniční.

Autorizovaný distributor. Návrhy, projekce, dodávka, montáže: -bowlingové dráhy, kuželky -shuffleboard -Hot Spring výřivé bazény.

Prodej, maloobchod: - módní značková obuv - oblečení a sportovní vybavení

SK Sokol FK Kudlov -organizace má 81 členů z toho 35 dětí do 18 let. -provozovaný druh sportu: kopaná -organizace má sportoviště v pronájmu od Filmových Ateliérů Bonton Zlín.

Maloobchod, prodej: - papírnictví - sportovní potřeby.

Velkoobchod, prodej, eshop, internetový obchod: -outdoorové vybavení -horolezecké potřeby -sluneční brýle -ponožky. Prodejní sklad: -Vizovice, Partyzánská 864 tel.:777555461, 577012833.

Forladies_obchod (ne)jen pro ženy: -bižuterie, Swarovski, -kabelky -peněženky -pyžama -punčochové zboží -oděvy pro plnoštíhlé -oblečení pro sport a fitness.

Maloobchod, prodej: -lovecké potřeby -zbraně -střelivo -dalekohledy a puškohledy -oděvy, obuv, oděvní doplňky, galanterie -nože -dárkové, rybářské, kynologické předměty.

Jumpsafe. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -Trampolíny Springfree se čtyřmi bezpečnostními prvky jsou nejbezpečnější trampolíny na světě: -kruh, ovál, zaoblený čtverec.

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení a obuv: -ADIDAS, PUMA, UMBRO, KILLTEC, FILA, NIKE -sportovní dresy pro sportovní kluby -sportovní potřeby pro basketbal: -koše, míče, obuv, chrániče -vybavení pro: -hokej-dresy aj. -fotbal-dresy aj. -tenis-rakety, čelenky, potítka aj. -plavky -kolečkové brusle Potisk: -dresy.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -in-line brusle: -kolečkové brusle Fitness, Agressive, Outdoor, Profi -brusle pro inline hokej -zimní brusle -chrániče, helmy -kolečka, ložiska ... -skateboardy, snowboardy.

Prodej: -potřeby a oděvy pro skate a snowboard.

Servis - jízdní kola Stavba - jízdní kola Půjčovna - jízdní kola

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové až osmilůžkové pokoje, celkem 32 lůžek. Vybavení objektu: -společné sprchy,WC** -plně vybavená kuchyň (kuchyně) -společenská místnost s TV**.

Sauna - kapacita 20 osob Masáže

Maloobchod,prodej: -spodní prádlo značky ANDRIE -sportovní oděvy (oblečení) značky LITEX.

HOPE SKI SPORT. Prodej: -nové lyže,lyžáky,vázání,hůlky -použité lyže,běžky,lyžáky (bazar) -lyžařské oblečení,sportovní oděvy. Komplexní lyžařský servis: -lyže,digitální vázání -seřizování a montáž vázání -oprava skluznic. Prodej značkového sportovního zboží: -zimní: -lyže,brusle -letní: -kolečkové brusle,sportovní ...

Bowling - 2 bowlingové dráhy Billiard - stolní fotbal