Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Outdoor Resort Březová. Areál plný zážitkových a adrenalinových aktivit: - Vysokolanový park - Bungee-trampolíny - Démonická lanovka - Free fall - Skok do prázdna - koně - armygame - airsoft - lukostřelba - lezecké stěny - Jákobův žebřík - Nottingham a vzduchová trampolína - team park - Paintball - citadela - ...

Rekreační středisko v bezprostřední blízkosti řeky Sázavy. Pobyty pro školy: - školy, školky v přírodě - adaptační kurzy - sportovní kurzy. Letní tábory. Ubytování. - ve zděné budově - ve dřevěných srubech. K dispozici: - jídelna s velkou kapacitou - společenská místnost pro 35 osob - 2 místnosti po 10ti místech - ...

Hotel**** - ubytování. Restaurace. Lobby bar. Kongresové centrum. Sport: - tenisové kurty - venkovní bazén - fitness, sauna, masáže.

Služby: - tandemové létání na paraglidingovém kluzáku.

Služby: - sportovně rekreační areál - ubytování - prostorný domek s velkou terasou - chalupa

Společnost TOM družstvo organizuje již řadu let letní dětské tábory v krásné a lesnaté krajině Podkrkonoší poblíž Babiččina údolí. Pro děti zajišťujeme ubytování ve čtyřlůžkových chatkách, k dispozici je zděné sociální zařízení i sprchy s teplou vodou. V hlavní budově se nachází kuchyně, hospodářské zázemí a jídelna. Dětem nabízíme řadu sportovích ...

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti atletiky

Rekreační středisko, kemp: - chaty, sruby - maringotky, karavany - vlastní karavany a stany

Fitforma - fitness klub pro ženy - cvičení pro děti - skupinové cvičení - adresa: Dobříš, areál 1. ZŠ Komenského (přístup z ulice Za Poštou).

Příjemné ubytování v centru Českého Ráje Vám poskytne tříhvězdičkový hotel Filip. K dispozici máme 23 pokojů o celkové kapacitě 50 lůžek. Ubytovat se můžete ve dvou či třílůžkovém pokoji s možností přistýlky. Ve volných chvílích lze navštívit saunu, vířivku, hrát tenis či golf. Hlad utišíte v naší restauraci, kde je k dispozici i dětský koutek. ...

Činnost: - rekreační služby - koupání

Služby, kurzy: - zumba - jóga pro děti - power jóga.

Provozování: -koňské jízdárny Ranče Březůvky: -venkovní koňská jízdárna -možnost projížděk do přírody -dětské tábory, pořádání dětských táborů u koní (s koňmi) -prázdniny s dětmi.

Služby -pohybové a sportovní kurzy pro děti - cvičení rodičů s dětmi - kroužky pro předškoláky - cvičení s kojenci.

Služby: - hřiště na plážový volejbal (beach volleyball).

Dvůr Borčice: - chov koní - jezdecká škola - letní dětské jezdecké tábory - ustájení koní - agroturistika

Služby - golfový trenažér a simulátor odpalů.