Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Lanové centrum - atrakce - lanové překážky - trampolíny - příměstské tábory pro děti.

Služby - skupinová cvičení - masáže - pohybové programy - kosmetika.

Autoškola - kondiční jízdy - řidičský výcvik. Motokáry - provoz venkovní dráhy - jízda na motokárách.

Areál Kouty - lyžařské středisko - sjezdovky - lanovka - lyžařská škola - půjčovna a servis lyží - bowling - půjčovna kol a koloběžek. Informační centrum PVE Dlouhé Stráně - prodej lístků na lanovku - prodej suvenýrů.

Motel - hotel: - recepce (provoz non-stop) - ubytování - 60 lůžek v klidném prostředí - pokoje (jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové) - restaurace, kavárna, bar, terasa - houbařský ráj - parkoviště u hotelu - areál pro pořádání akcí pro 400 lidí. - chatky (chatkový tábor). Sportovní rekreační areál: - hřiště na volejbal, ...

Naše služby: - Flyboarding - Flyboard - Hoverboard - Jetpack - Teambuildingy - Firemní a předváděcí akce FLYBOARDING je žhavou novinkou v oblasti extrémních vodních sportů. Ať už chcete vystřelit jako raketa až 9m vysoko, plavat jako delfín nebo si prostě vyzkoušet něco nového, jste tu správně ! Jízda (nebo spíše let) na Flyboardu ...

Opravy silničních vozidel -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Poskytování technických služeb Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, ...

Relaxační centrum: -squash -fitness -aerobic -masáže -sauna -sport bar -solárium. Restaurace U pěti kruhů.

TRADIČNÍ KARATE, člen České unie Dento Karate-do. Zaměřujeme se jak na KARATE tak i na FIGHT ART a v rámci rozvoje odvahy provádíme obřad chůze po žhavém uhlí.

Naším cílem je, aby jakýkoliv zájemce si v trénincích našel to svoje. U dětí je to především pohyb, dospívajícím a dospělým porovnávání s ostatními taekwondisty na soutěžní úrovni a všem ostatním kondice, udržování pohyblivosti a získávání schopností se účinně bránit.

Jsme asociace se zaměřením na Taoistickou chrámovou školu, která pokračuje v linii legendárního zakladatele Tai Ji Quan – Zhang San Fenga ve wudangských horách.

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Rodinný nekuřácký penzion Chata Churáňov je ideální místo pro Vaši dovolenou na Šumavě. Ubytování je vhodné pro skupiny, jednotlivce, rodiny s dětmi i firemní akce. Pension se nachází v horské obci Zadov přímo u konečné stanice sedačkové lanovky na Churáňov. Penzion Chata Churáňov: - ubytování ve 2 - 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním ...

Nabídka cvičení pro těhotné a ženy po porodu, příprav na porod, pilates, břišní tance, plavání a jógy. Pořádání dietních kurzů a plavání kojenců.

Kryptograf - venkovní úniková hra v Praze - zážitková agentura pro firemní i soukromé akce.

V naší organizaci Okinawa Gódžú-rjú Budžucukan se věnujeme původnímu nezměněnému okinawskému karate.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská ...

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Středisko Letiny - ubytování, kapacita 17 čtyřlůžkových chatek - pořádání letních dětských táborů, škol v přírodě, školních výletů, seznamovacích akcí, firemních akcí, rodinné rekreace. Adresa: 336 01 Leti