Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Letní koupaliště a minigolf: - bazén se skonanskými můstky a s dětským brouzdalištěm - hřiště na beach volejbal, nohejbal, petanque, badninton, stolní tenis, dětské průlezky, pískoviště a houpačky - bufety a kryté zahrádky - bezplatné parkoviště - minigolfové hřiště.

Penzion Vyhlídka lipno na pravém břehu Lipenské přehrady v obci Přední Výtoň nabízí celoroční ubytování pro rodiny, jednotlivce i pro firemní rekreace a teambuldingové akce. V okolí našeho penzionu naleznete překrásnou přírodu a velké množství sportovního vyžití.

Rodinný hotel Dobrá chata provozovaný společností HM Management s.r.o., je ideálním místem pro strávení rodinné dovolené, firemních a sportovních akcí či škol v přírodě v překrásné přírodě Šumavy. Náš hotel je již 80 let oblíbeným místem pro příjemnou celoroční rekreaci na Šumavě. Hotel, ubytování, služby: - celková kapacita 54 osob - 14 ...

Farma Hory provozovaná panem Vlastimilem Argmanem se rozkládá 2 km od Karlových Varů ve vesničce jménem Hory. Náš areál nabízí ubytování v penzionu v malebné krajině krušnohorské přírody, restauraci a také moderně vybavený jezdecký areál. Součástí farmy jsou také obory s daňky a muflony. Naše farma je ideálním místem pro milovníky koní, ...

Společnost GOLF RESORT Karlovy Vary a.s. je provozovatelem renomovaného osmnáctijamkového golfového hřiště. Hřiště je umístěno v členitém terénu o délce 6.193 m. Navštívit u nás můžete také nově zbudovaný Indoor Golf Resort, který je vybaven 2 simulátory Full Swing, patovacím greenem o rozloze 70 m2, drivingem (sítě), analyzátorem švihu a barem. V ...

Areál U Pěti buků nabízí příjemné ubytování, restauraci i outdoorové sportoviště. Areál se nachází v Trutnově, v nedotčené přírodě, kde panuje klid a pohoda. Kapacita penzionu je 20 lůžek, ubytovat se můžete ve 2 až 3 lůžkových pokojích nebo apartmánu. Většina pokojů je vybavena vlastní sprchou, WC, TV a ledničkou. Součástí je také společenská ...

Lyžařská škola, Šumava: - výuka lyžování

Pořádání, organizace sportovních airsoftových akcí. Airsoftové hřiště Točná.

Firma Janků trade s.r.o. provozuje celoroční bitevní arénu v Bruntále, kde si zahrajete paintball s rodinou či přáteli a také se zde můžete na chvíli stát tím pravým závodníkem při adrenalinové jízdě na motokárové dráze nebo ve Ferrari baru se simulátorem Ferrari. Motokáry: - půjčovna motokár - závodnické vyžití na kryté motokárové trati v ...

Pořadatel mistrovství České republiky v landkitingu a snowkitingu. Kurzy, výuka: - snowkiting - kiteboarding - landkiting.

Chcete udělat něco pro své zdraví a duševní pohodu? Navštivte Dům jógy Praha, který má již tři pobočky v dobré dopravní dostupnosti. Nezáleží na vašem věku a momentální kondici, svůj styl si tu nejde každý. Pravidelné cvičení jógy Vám pomůže odstranit bolavá záda a je vhodné jak pro zkušené příznivce, tak pro úplné začátečníky. Vybrat ...

Rekreačně sportovní areál. Turistická chata. Ubytování: - 11x dvoulůžkový pokoj - vlastní sociální zařízení s WC a sprchou, ledničkou, TV NE. Bezplatné Wi-Fi připojení. Hospoda. Pořádáme oslavy narozenin, svatby, firemní večírky, rodinné grilování i jiné soukromé akce.

Služby - kompletní servis pro pořadatele sportovních akcí - propagaci akce, vybavení pro závodníky a pořadatele, zpracování výsledků.

Vítejte v našem sportovním a relaxačním centru. Můžete si zde vybrat z naších služeb, takovou která Vám bude vyhovovat.

Restaurace, sportovní bar, lezecká stěna-bouldering. Zajišťujeme narozeninové a firemní párty, sportovní přenosy, teambuilding, školení, prezentace. Pořádáme kurzy lezení pro začátečníky, pokročilé, firmy, školy, děti a dospělé, akce pro skupiny.

Služby: - rekondiční a relaxační centrum - fitness

Činnost: - pořádání golfových turnajů

Prodej, e-shop - zdraně, pistole, pušky, brokovnice - náboje - střelivo - pouzdra. Krytá střelnice a prodejna: - adresa: 1.máje 97/25, 460 02 Liberec.

Cedr – Centrum duševní relaxace - skupinová cvičení: jóga, Chuej čchun kung - masáže - kineziologie - automatická kresba.