Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Vsacký Cáb – vrchol, na jehož jižních svazích se nachází přírodní rezervace Kutaný a Halvovský potok. Služby: - ubytování - hotelová restaurace, terasa s obsluhou, posezení na terase - sauna a whirlpool (na objednávku) - cyklo trasy - běžecké stopy V zimním období: - lyžařský vlek s převýšením 50 m a délkou 320 m - dětský vlek ...

Kategorie: - rekreace, rekreační středisko - zařizení - chata. - penzion - možnost svatebních a pohřebních hostin, rodinný oslav - levné ubytování v penzionu a v chatkách - kapacita 23 míst (6x2, 2x4, 1x3)

-Vydavatelské a nakladatelské činnosti -Reklamní činnost a marketing

„Vodpočívárna“, místo k relaxaci a odpočinku na Praze 4 v Hodkovičkách. Cílem našeho projektu je zajistit příjemné místo pro relax a odpočinek, který mohou využívat nejen rodiny s dětmi, ale i cyklisti, běžci, bruslaři všech věkových kategorií. Připravili jsme pro Vás a nadále rozšiřujeme areál, který nabízí nejen občerstvení, ale můžete si zde i ...

Centrum japonských bojových umění a sebeobrany. Výuka, kruzy - Kenjutsu, umění meče - sebeobrany.

Fotbalová akademie: - brankářské tréninky - tréninky pro brankáře.

Služby: -kurzy lezení -lezecká stěna -lezecký program pro rodiče s dětmi -lezení pro děti -lezecký dětský koutek -lezení pro začátečníky, pokročilé, skupiny.

Sportovní centrum North Point - tenis - bruslení - bowling - minigolf - restaurace.

Organizace outdoorových programů pro firmy, sportovní kluby, školy.

NABÍZENÉ SLUŽBY: - vyhlídkové lety - upoutaný balón - výsadky parašutistů - reklamní lety - pronájem balónu

-Bar, herna -Hostinská činnost -Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě se zbraní Ostraha majetku a osob

Wellness a fitness na nejvyšší úrovni: - posilovna vybavená novými stroji - aerobní sál s širokou nabídkou kurzů - dětský koutek vybavený mnoha hračkami. Sport bar - kapacita 21 osob Letní zahrádka. Pátek a sobota grilování. Možnost živé hudby. Wellness: - whirlpool - velkokapacitní vířivka - parní, suchá Finská sauna či infra ...

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - golf

Hotel-ubytování 45 lůžek. Aquapark, plavecký bazén. Zimní stadion-2 kryté haly. Sportovní hala pro míčové hry.

Rekreačně sportovní a vzdělávací centrum - jízdárna, ustájení koní, vyjížďky, jezdectví - hipostanice - pension, penzion, ubytování - kavárna - wellness.

Sportovní centrum - fitness - spinning - zumba - powerjóga - pilates - squash - solárium.

Potápěčské centrum. Oficiální distributor: -potápěčské, plavecké a jachtařské vybavení značek CRESSI-SUB, STINGRAY, PRO-RAINER, KOWALSKI, CAMARO. Kurzy potápění v ČR i v zahraničí (Chorvatsko, Egypt) Zájezdy za potápěním: -pobytové (Chorvatsko, Itálie, Rakousko, Španělsko) -na lodi (Chorvatsko, Thajsko, Egypt, Florida).

Služby: - zdravotní cvičení - zdravé cvičení Kde cvičíme: Sokol Brno I, Kounicova 686/22

Multifunkční sportovní hala: - fitness - badminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové sportovní lekce - wellnes, masáže - studia krásy - skybox - netradiční kavárna - konferenční místnost - plesy, společenské akce - konference, přednášky - firemní a vánoční večírky - pronájem sportovišť.