Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Služby: - provoz letního dětského tábora

Zábavní park pro celou rodinu: - lanové centrum - minigolf - restaurace - dětský park - trampolíny - zorb - zábavní automaty.

Výživová poradna. Cvičení - lekce: - TRX - H.E.A.T. - kruhový trénink - yoga (začátečníci) - těhulky (předporodní kurz).

Kurzy cvičení - jóga - Indoor Cycling - trampolíny. Fotbalový areál Na Kutilce Sokolská 895 282 01 Český Brod

Logopedie. Cvičení: - jóga. Krymská 5 Karlovy Vary

Lyžařská a snowboardová škola. Kurzy: - lyžování - snowboarding.

Provozování golfového klubu s vlastním hřištěm, cvičnou loukou a restaurací.

Lyžařské středisko: - 5 vleků - 4 sjezdovky všech kategorií - zasněžování - lyžařská škola - noční lyžování - půjčovná lyží a snowboardů (základní servis pro všechny) - grilování na terase - možnost ubytování (27 osob v chatě U vleku)

Šťastný statek: - dětské tábory - prázdninové pobyty - jízda na koních - ubytování - počítačová školení.

Návrh, výroba, montáž, demontáž: - 3D modely - dekorace - kulisy - sezónní dekorace pro obchodní domy až po interaktivní výstavní exponáty

Adventure minigolf O2 arena. Služby: - indoorové minigolfové hřiště

Karting arena: - veřejná motokárová dráha - sportovní víceúčelový areál s asfaltovou dráhou - půjčovna motokár pro veřejnost - firemní a soukromé akce dle požadavků. V měsících prosinec a leden je v provozu uzavřená aréna na Přerovském výstavišti.

CityClub: - stolní fotbálky - kulečník - šipky - plazmové televize - projekce - bowling - restaurace. FITTSPORT: - fit centrum - aerobic - posilovna.

Pořádání letních dětských táborů.

Půjčovna lodí a raftů Vydrýsek - Otava. Nabízíme veškerý vodácký komfort na řece Otavě, včetně dopravy. Půjčujeme plastové kánoe (2-3 osoby), nafukovací rafty (6 osob) a vodácké potřeby. Nabízíme speciální slevy pro školy a skauty. Možnost převoz bagáže. Dále nabízíme výuku techniky jízdy na kánoi, kajaku a eskymáckých obratů.

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a ...

Prodej, půjčovna, oprava, servis: - lyže - snowboardy - lyžařské vybavení Služby: - broušení bruslí

Služby: - wellness centrum - ffitness centrum - vířivka, sauna - masáže - privátní relaxace - kosmetika.

Golf resort Jezera Golfové hřiště JEZERA - 9 jamek. Driving range cvičné plochy -k dispozici je 15 odpališť -putting green -chipping green -služby profesionálního trenéra. Indoor golf -2 golfové simulátory AboutGolf -služby profesionálního trenéra -golfový shop. Restaurace: -vnitří ...