Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Sportovní areál Orlák. Hospůdka - Orelský klub.

Služby - balónové létání - létání letadlem - surfing v Atlantiku - mořský jachting.

Ubytování, stravování, sport, kultura, rekreace, regenerace.

Ubytování, penzion Chřiby: -nový útulný 2, 3, 4 lůžkové pokoje -celková kapacita 41 pevných lůžek + 5 plnohodnotných přistýlek, -2 pokoje s bezbariérovým přístupem, -sociální zařízení na pokoji, TV, wifi, klimatizace -wellness - sauna, vířivka, vyhřívaná lehátka, venkovní plavecký bazén, -společenské prostory až pro 90 ...

Specializovaný outdoorový program: Lukostřelba Lana Lodě

DÁKINÍ - Centrum jógy a meditací: - kurzy jógy pro začínající i pokročilé - kurzy seberozvoje - pronájem sálu

Sportovní a pohybové centrum Lyžařská škola: - výuka lyžování - výuka snowboardingu - výuka carvingu. Kurzy lyžování pro mateřské, základní a střední školy.

Služby: - reklamní činnost - návrhy log - grafické zpracování a tvorba propagačních materiálů - tisk

Sport Klub: - 2 squashové dvorce - 2 stoly na stolní tenis - fitness - kulečník - šipky - ubytování - klubovna s krbem a obslužným barem - školící místnost.

Potápěčská škola: - kurzy potápění PADI, IANTD - kurzy NITROX. Prodej, půjčovna, opravy, servis: -potápěčské a plavecké potřeby. Plnění lahví. Zájezdy za potápěním. Potápěčský klub PDW.

-Ustájení a výcvik koní -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Činnost: - pořádání sportovně-společenských akcí pro firmy i veřejnost

Zážitkové programy: - outdoorové a indoorové - dětské dny - dětské tábory - paintball, lanové aktivity, lukostřelba - výlety - výuka lyžování, snowboardingu.

Kompletní zajištění outdoorových aktivit: - heliskiing - heliboarding - freeriding - ski touring (skialpinismus) - mountaibiking (horská kola).

-Velkoobchod a maloobchod Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti bojových umění

Činnost: - organizování sportovních akcí

Půjčovna lodí. Na zakázku pořádáme vodácké zájezdy na české, slovenské, polské a rakouské řeky, školní výlety a putovní tábory na českých řekách.

Sportovní akce - tandemový seskok - adrenalinová atrakce - upoutaný a horkovzdušný balon - dárkové poukazy na let balonem.

Kurzy jógy - jóga pro děti i dospělé - kurzy osobního rozvoje.

Lyžařská půjčovna Lyžařská školička pro MŠ Bruslení pro MŠ Lyžařský oddíl NORDICA Příměstské sportovní tábory

Sportovní centrum. Služby: - badminton - tenis - squash - stolní tenis - spinning - fitness.

Služby: - kurzy paraglidingu - výlety za létáním