Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Wake Park Náklo: - vodní vlek - Wake/Ski - paddleboard půjčovna - kajak půjčovna - plážové hřiště - paddle Yoga - Wake Bar - občerstvení - chillout zóna - pláž - stanová zóna - firemní a školní akce.

Tenisové kurty. Golf Indoor. Atrakce pro děti. Wellness. Fitness. Hipoterapie.

DÁKINÍ - Centrum jógy a meditací: - kurzy jógy pro začínající i pokročilé - kurzy seberozvoje - pronájem sálu

Sportovní a pohybové centrum Lyžařská škola: - výuka lyžování - výuka snowboardingu - výuka carvingu. Kurzy lyžování pro mateřské, základní a střední školy.

Sport Klub: - 2 squashové dvorce - 2 stoly na stolní tenis - fitness - kulečník - šipky - ubytování - klubovna s krbem a obslužným barem - školící místnost.

Potápěčská škola: - kurzy potápění PADI, IANTD - kurzy NITROX. Prodej, půjčovna, opravy, servis: -potápěčské a plavecké potřeby. Plnění lahví. Zájezdy za potápěním. Potápěčský klub PDW.

Zážitkové programy: - outdoorové a indoorové - dětské dny - dětské tábory - paintball, lanové aktivity, lukostřelba - výlety - výuka lyžování, snowboardingu.

Půjčovna lodí. Na zakázku pořádáme vodácké zájezdy na české, slovenské, polské a rakouské řeky, školní výlety a putovní tábory na českých řekách.

Relaxační centrum se sportovním vyžitím. Tenis. Squash, badminton. Fitness. Relaxační zóna: - solárium, turbo solárium - fyzioterapie, masáže a balneo služby - thajské masáže. Kavárna. Sauna, pára, whirpool.

BSS Clubu Drahotuše: - Beach volejbal - Lekce DietFitness - Squash - Tenis - Welness - ubytování v dřevěných chatkách - pořádání firemních akcí, rautů.

Adrenalinový sport klub - tandemový seskok - paragliding - adrenalinové sporty - potápění

Plavecká škola - plavání kojenců, batolat, předškolních a školních dětí - aquaaerobik - plavecká příměstská soustředění pro děti. Provozovna: Plovárna Hranice Žáčkova ul. 753 01 Hranice.

Činnost: - pořádání rybářských výprav na řece Pád - prodej, půjčovna rybářské potřeby

Sportovně-rekreační areál: -ubytování -restaurace -bowling -sportovní areál -minigolf -dětský koutek.

Centrum pro adrenalinové sporty: - paintballové soutěžě na vlastním hřišti i v terénu - horolezectví - potápění - rybaření - půjčovna čtyřkolek.

Orientální tance Vystoupení a výuka břišního tance (Olomouc, Prostějov, Boskovice) Polština Překlady a tlumočení z/do polského jazyka. Výuka polštiny (Olomouc, Prostějov, Brno, Ostrava, Praha...)

Fitness kolektivní cvičení - aerobic, kalanetika, pilates, zumba, jump-trampolínky. Spinning. Sauna. Masáže sportovní, klasické, lymfatické. Kafebar, wifi připojení.

Asociace zábavy, kultury a rekreačního sportu Přerov. Volejbal Netradiční a málo známé sporty. Pořádání táborů pro rodiče a děti.

Reklama na textil. Reklama: - flockem - sublimačním tiskem - sítotiskem - na sportovní dresy - na autokoberce - na výšivku.

Organizace, zajištění kompletní vybavení hry, veškerý servis, velký výběr paintballových hřišť všech typů pro firmy, skupiny i jednotlivce. Hra po celé ČR.