Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Lyžařský areál. Trojkolky. Koloběžky. Lyžování. 4 sedačková lanovka. Sjezdovka 1300 m. Večerní lyžování.

Lanový park Veverák je v těsné blízkosti Olomouce. Lanové park je nedaleko ZOO na Svatém Kopečku. Najdete zde zábavu pro děti i dospělé.

Tandem-let: - vyhlídkový, termický paraglidingový let - základní kurz. Autodoprava. Montáže satelitů.

Kurzy a výuka : - japonské bojové umění aikido

SKI areál: -celoroční provoz -4 lyžařské vleky -horské minikáry -horské koloběžky -půjčovna lyží a snowboardů -lyžařská škola -noční lyžování.

Provoz lyžařského areálu a vleků Skiareál KRALIČÁK Náš ski areál Vám nabízí: -večerní lyžování, uměle zasněžované sjezdovky -kurzy lyžování -skibus zdarma -ubytování v horském areálu včetně půjčovny a servisu lyžařského vybavení. Mimo sezóní aktivity: -turistika, výlety, travní boardy, koloběžky.

Sdružení - rekondiční a psychorehabilitační ježdění na koních -volné využití času dětí a mládeže -tábory, pobyty u koní, výcvikové soboty

Tělocvičná jednota SOKOL Olomouc Oddíly: - TEAM-GYM - trampolína - cvičení rodičů a dětí - zápas řecko-římský a volný styl Nabízíme: - cvičební prostory k pronájmu. Ubytování: - pro studenty a studentky vysokých škol (centrum města, MHD, soukromí) Cvičení pro rodiče s dětmi Olga Skulová tel. 721950505 e-mail: ...

Pořádání - tábory pro děti - tábory a akce pro děti

Prodej, půjčovna, servis: - značková potápěčská výstroj - půjčovna. Cestování za potápěním: - potápěčská základna na lodi**** v Egyptě. Potápěčská škola SSI.

Solárium Cvičení - ZUMBA - FLEXIBAR Provoz - indoor cycling Provoz - WALLYBALL - stolní tenis Provoz - kurty na squash.

Dračí lodě: - podporujeme týmy dračích posádek - organizujeme závody a akce na dračích lodích. Naší specializací jsou malé dračí lodě s posádkou pouze o deseti pádlujících a jednom bubeníkovi. Přijďte si zazávodit na malých dračích lodích.

Tandemové seskoky padákem s profesionály, originální dárkové balení. Bezpečnost tandemových seskoků je u nás na prvním místě. Tandemový seskok v Kunovicích - jedinečný způsob, jak si vyzkoušet volný pád se Skysport team.

V areále naleznete: -plavecký bazén 50x25m -neplavecký bazén 50x25m -brouzdaliště -tobogán 91m -2x hřiště pro míčové hry -dětské hřiště a houpačky -lanová pyramida -rock slider -vodní trampolína -široká nabídka občerstvení.

MRAVENIŠTĚ - dětský koutek - kavárna Kavárna: - pro děti i dospělé - narozeniny, oslavy Velká herna s prolézačkami z přírodních materiálů, trampolína, lezecká stěna, salonek, letní zahrádka.

Tělovýchovná jednota. Provoz oddílu stolního tenisu a šachu.

Služby: Zajištění ubytování v Jeseníkách: tel.: 603 815 838 Provoz lyžařského areálu Přemyslov: tel.: 583 210 282, 604 589 310 Dřevovýroba: Sobotín 167 tel.: 583 237 156, 603 278 042 - surové dříví - řezivo - palivo - piliny - sušení řeziva v horkovzdušné sušárně. Nákladní autodoprava Autoservis, pneuservis Možnost ...

Pronájem plachetnic, katamaránů i motorových člunů v Chorvatsku, Řecku, Itálii a v dalších atraktivních destinacích nejen ve Středozemním moři. Rádi Vám také pomůžeme k vlastní kapitánské licenci a dáme typy na pěkné výlety v okolí trasy Vaší plavby.

Jízdárna: - vyjížďky na koních - kočárové jízdy - ustájení a výcvik koně