Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
TRADIČNÍ KARATE, člen České unie Dento Karate-do. Zaměřujeme se jak na KARATE tak i na FIGHT ART a v rámci rozvoje odvahy provádíme obřad chůze po žhavém uhlí.

Naším cílem je, aby jakýkoliv zájemce si v trénincích našel to svoje. U dětí je to především pohyb, dospívajícím a dospělým porovnávání s ostatními taekwondisty na soutěžní úrovni a všem ostatním kondice, udržování pohyblivosti a získávání schopností se účinně bránit.

Jsme asociace se zaměřením na Taoistickou chrámovou školu, která pokračuje v linii legendárního zakladatele Tai Ji Quan – Zhang San Fenga ve wudangských horách.

Nabídka cvičení pro těhotné a ženy po porodu, příprav na porod, pilates, břišní tance, plavání a jógy. Pořádání dietních kurzů a plavání kojenců.

Kryptograf - venkovní úniková hra v Praze - zážitková agentura pro firemní i soukromé akce.

V naší organizaci Okinawa Gódžú-rjú Budžucukan se věnujeme původnímu nezměněnému okinawskému karate.

Pořádání, organizace sportovních airsoftových akcí. Airsoftové hřiště Točná.

Pořadatel mistrovství České republiky v landkitingu a snowkitingu. Kurzy, výuka: - snowkiting - kiteboarding - landkiting.

Chcete udělat něco pro své zdraví a duševní pohodu? Navštivte Dům jógy Praha, který má již tři pobočky v dobré dopravní dostupnosti. Nezáleží na vašem věku a momentální kondici, svůj styl si tu nejde každý. Pravidelné cvičení jógy Vám pomůže odstranit bolavá záda a je vhodné jak pro zkušené příznivce, tak pro úplné začátečníky. Vybrat ...

Služby - kompletní servis pro pořadatele sportovních akcí - propagaci akce, vybavení pro závodníky a pořadatele, zpracování výsledků.

Restaurace, sportovní bar, lezecká stěna-bouldering. Zajišťujeme narozeninové a firemní párty, sportovní přenosy, teambuilding, školení, prezentace. Pořádáme kurzy lezení pro začátečníky, pokročilé, firmy, školy, děti a dospělé, akce pro skupiny.

Služby: - rekondiční a relaxační centrum - fitness

Provozování horkovzdušných balónů, organizování letů a výcvik pilotů. Nabídka služeb v oblasti balónové reklamy..

Moderní Pilates studio v centru Prahy. Naše kurzy: - Shiatsu - Dornova a Breussova masáž - Lávové kameny - reflexní terapie ( plosky, záda) - reflexní terapie rukou - čokoládová masáž - medová masáž - minerální masáž - rozšiřující kurz pro sportovní maséry

Zdravá záda, vývojová kineziologie, dynamická stabilizace, kruhový trénink, bodystyling, Program pro MŠ: zdravé cvičení pro děti s využitím míčů a balančních ploch, prevence vadného držení těla. Individuální lekce, konzultace, přednášky. Pobyty se cvičením v ČR i zahraničí. Víkendy, workshopy. Pobyty se cvičením zdravá záda a poznáváním Madeiry ...

Poradenství - reklama - sponzoring - média Zajištění a organizace - tiskové konference Pořádání, moderování a komentování - sportovní akceporadenství - v oblasti sportorganizace - soutěže a turnaje pro děti poradenství a konzultace - pro pořadatele a organizátory akcí

E-shop: - krystaly - minerály - orgonity - jezdecké potřeby JS - Statek Vysoké Vysoké 24, Žďár nad Sázavou - pořádání dětských letních táborů s koňmi - výuka jízdy na koni

Rodinné centrum Snopík - soukromé jesle, školka - hlídání dětí.

Služby - cvičební programy - tréninky - zdravotní cvičení.

Sportovní agentura - pořádání sportovních moto závodů. Korespondenční adresa: - Lužce 1, 267 18 Karlštejn.

Činnost: - organizování sportovních soutěží