Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Fitness a wellness centrum Nabízíme Vám: - solárium - indoor cycling - mani a pedikúru - aerobní cvičení - ashtanga jógu - fitness centrum - kdeřnictví - solárium a saunu - masáže a liposukce.

Služby: - ubytování sruby - pořádání dětských táborů - ustájení koní

Služby - fitness cvičení - aerobní cvičení na běžících pásech

Farma. Ubytování: -apartmány Služby: -restaurace -pořádání společenských akcí

Bezpečnostní a detektivní agentura. Prodej, výkup: -zlato -diamanty Pronájem: - nebytové prostory Pořádání: - volnočasové aktivity pro firmy (konferenční aktivity, ...)

Koupaliště. -venkovní plavecký bazén. -brouzdaliště. -tobogán. Zimní stadion.

E-shop: -vyhlídkové lety. -lety vrtulníkem. -lety balónem. -akrobatické lety.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti golfu -prodej golfového vybavení

Nabízí: -projížďky na koních -víkendové pobyty -letní jezdecké tábory -ustájení koní -výcvik koní -trénink jezdců -jezdecký oddíl.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti: judo

Služby: - fitness - solárium - fitbox - ping-pong - sál na box. - sauna - jumping

Půjčovna lodí a kol. Lanový park, ubytování.

Rodinná farma, ubytování: -celoroční provoz -vlastní vaření -možnost jízdy na koni v Jezdeckém sportovním klubu Kosova Hora.

4 * hotel v klidné vilové zástavbě, těsně na hranici Prahy 6 nabízí ubytování v 27 nekuřáckých, moderně vybavených, prostorných pokojích. V ceně je již snídaně, WIFI a parkování. Do hotelu je snadný příjezd od rychlostní komunikace R 7 Brno-Praha-Chomutov. Vzdálenost od Letiště V. Havla v Ruzyni je 5 km, k Pražskému hradu cca 10 minut. V ...

Hotel - kapacita 18 lůžek - 2 lůžkové pokoje - wellness centrum Restaurace - kapacita 50 míst - venkovní terasa 120 míst - 2 salonky 40 a 20 míst - WIFI připojení - 2 televizory - bezdrátový mikrofon - česká i mezinárodní kuchyně Provoz - golfové ...

Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti

Kosmetické služby, pohybová metoda pilates, jóga, relaxace.

Víceúčelové sportovní centrum: - střelnice tel.: 606 538 278 Hotel Střelnice: - dvoulůžkové pokoje - restaurace tel.: 603 534 506