Žádný profesionální ani rekreační lyžař se neobejde bez sjezdových nebo skialpinistických lyží, lyžařských bot, vázání, hůlek, přilby, chráničů, lyžařských brýlí, vosku a dalšího příslušenství. S kvalitním lyžařským vybavením bude lyžování bezpečnější.

Společnost SKI - MAX CZECH, s.r.o. je jedna z největších a nejdéle podnikajících rodinných firem v lyžařském průmyslu v České republice a na Slovensku. Klientům nabízíme širokou nabídku služeb a velký výběr rozmanitého sortimentu lyžařského vybavení prostřednictvím kamenné prodejny SKIMAX STORE, nebo prostřednictvím našeho velkého e-shopu, VIP ...

SNOWFREERIDERS s.r.o. se zaměřuje na výuku lyžování, snowboardingu a provozuje internetový obchod se sportovním vybavením.

Prodej: - sportovní potřeby - sportovní obuv - rybářské potřeby - prodej servis lyží a kol - broušení bruslí. - prodej a servis elektrokol

Ski-Uničov Prodej, servis, půjčovna: - lyže, lyží - běžky - autorizovaný skiservis MONTANA.

SUN SKI & BOARD SCHOOL Síť komerčních lyžařských škol a půjčoven, která nabízí vysokou kvalitu služeb. Půjčování, pronájem: - lyžařského vybavení - snowboardového vybavení - lyžařská škola - snowboardová škola - servis.

GM SPORT Olomouc BĚŽKY – LYŽE – SNOWBOARDY - prodej - bazar – servis. Půjčovna lyžařských potřeb – půjčovna lyžařských setů již od 590 Kč (lyže, boty, hole, přilba). Prodej - výhodné nové běžkové sety (běžky, vázání, boty, hole) již od 1.990 Kč. Nabízíme nové i použité lyže, snowboardy, běžky značek Sporten, Skol, Blizard a jiné. Prodej oblečení ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis, - jízdní kola- prodej opravy - lyže - prodej, servis, půjčovna - půjčujeme lyže + boty na sezonu od 990 kč

Prodej, půjčovna, servis - Voda, Kola, Lyže: - veškeré vodácké vybavení, vše pro vodáky a vodní sporty - prodej jízdních kol a vybavení - prodej běžek a sjezdových lyží - lyžování - eskymování. Škola jízdy na kajaku.

HARTMAN sport plus s.r.o. je specializovanou prodejnou lyží, lyžařských bot a doplňků. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - lyžařské vybavení (lyže, boty, vázání) - snowboardy. Půjčovna, servis: -lyžařské vybavení, snowboardy, běžecké lyže, boty, hole. Výroba a prodej strojů na broušení lyží.

Prodej: - zimní zboží, lyže, hokejová výzbroj. Půjčovna: - lodě, rafty.

Dětské skicentrum v Olomouci je prodejna a půjčovna lyží a snowboardů. Prodej, půjčovna, servis: - kompletní lyžařské vybavení nejen pro děti - lyže, boty, hole - vaky na lyže a boty - snowboardový komplet (snb, boty) - celosezónní půjčení snowboardů, lyží. Součástí naší prodejny je i ski servis.

EXILSHOP je skateshop, longboard shop, snowboard shop, vše na jednom místě. Nabízíme ti on-line nakupování 24 hodin denně z pohodlí tvého domova, práce či školy. Zaměřujeme se na snowboarding, longboarding a vůbec na vše, co k tomu patří. Vybavení, chrániče a doplňky. Pro všechny milovníky bílé stopy přinášíme ty nejlepší značky na trhu - Armada, ...

Prodej, e-shop - značkové sportovní oblečení, obuv - vybavení pro zimní a letní sporty - sportovní potřeby - kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Prodej, e-shop: -značkove sportovní oblečení, obuv -vybavení pro letní a zimní sporty -sportovní potřeby -kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Prodej, servis, půjčovna: - prodej nového i staršího vybavení pro zimní sporty (lyže, běžky, snowboardy, sjezdová obuv, helmy). - půjčovna, testcentrum ROSSIGNOL - oblečení a doplňky.

Výroba, prodej: - jízdní kola, dětská, horská, treková, krosová - posilovací stroje (rotopedy, steppery, ellipticaly, činky, švihadla, malé fitness stroje). Prodej: - doplňky - letní a zimní sortiment - cyklistické doplňky - kolečkové brusle - outdoor-spací pytle, stany - lyže. Podniková prodejna: - Olomouc, Praha, ...

Prodej, maloobchod: - sportovní oblečení - sportovní obuv - oblečení pro volný čas.

Prodej: -sportovní zboží: - lyžařské vybavení - in-line brusle - outdoorové vybavení - sportovní potřeby a oděvy pro cyklistiku.

Prodej: - snowboardy - půjčovna snowboardů - skateboardy - sportovní oblečení dámské, pánské, dětské (bundy, kalhoty, rukavice, komplety) - doplňky.

Prodej - snowboardové a skateboardové oblečení - doplňky. Pobočka: Shock board shop - Prostějov Kravařova 16 796 01 Prostějov tel.: 582 332 899.

Maxi sport Prodej, výkup, servis, půjčovna, maloobchod: -lyže, lyžařské boty, hole, běžky, telemark -lyžařská výstroj, výzbroj, oblečení -carvingové lyže -snowboardy, dětské lyže -brusle. Ski-test centrum -tel.:736539382 -testovací lyže. Provoz pouze přes zimní sezónu září-duben