Jízdní kola AUTHOR
Cyklosport Švec

Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Velkoobchod: - sportovní potřeby - kolečkové brusle TEMPISH, chrániče, přilby, kolečka, ložiska, fotbal, basketbal, volejbal, házená, míče, kopačky, dresy, sportovní obuv, koloběžky, skateboardy, plovací desky, matrace, badminton, squash, lyžařské hole, florbal, termoprádlo, termo prádlo, brusle, hokejové, krasobrusle, snowboardy, lyže, ...

Prodej: - zimní zboží, lyže, hokejová výzbroj. Půjčovna: - lodě, rafty.

Dětské skicentrum v Olomouci je prodejna a půjčovna lyží a snowboardů. Prodej, půjčovna, servis: - kompletní lyžařské vybavení nejen pro děti - lyže, boty, hole - vaky na lyže a boty - snowboardový komplet (snb, boty) - celosezónní půjčení snowboardů, lyží. Součástí naší prodejny je i ski servis.

Výroba: - startovní čísla - výroba pracích symbolů a etiket - symboly údržby pro výrobce - dresy, minidresy, vlajky, vlaječky - trika s potiskem - Fan šály, minitrika a mini dresy.

Směnárna valut. Půjčovna elektrokol, koloběžek, nordic blading bruslí SKIKE, sněžnic, terénního kočárku SPEKO, holí a turistického vybavení pro Jeseníky.

Internetový obchod se šipkovým zbožím: - šipky - barely (těla šipek) - terče (sisalové, elektronické) - letky - násadky - hroty - pouzdra - doplňky (chrániče, gumičky, klíče, hroty, vosk aj.) - poháry

Prodej lyží a snowboardů (nových i použitých. Servis a půjčovna lyží, snowboardů.

Výroba outdoorového vybavení z materiálu GORE-TEX®, Windstopper®, Polartec Powerstretch® a Power Shield ®. Distribuce obuvi Meindl, přípravků Fibertec. Firemní prodejna: - Žerotínova 41, Šumperk - Lidická 3, Praha 5 (prodejna Tilak) - Lidická 1, Praha 5 (prodejna Meindl)

EXILSHOP je skateshop, longboard shop, snowboard shop, vše na jednom místě. Nabízíme ti on-line nakupování 24 hodin denně z pohodlí tvého domova, práce či školy. Zaměřujeme se na snowboarding, longboarding a vůbec na vše, co k tomu patří. Vybavení, chrániče a doplňky. Pro všechny milovníky bílé stopy přinášíme ty nejlepší značky na trhu - Armada, ...

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Zabýváme se dovozem a prodejem značkového textilu a outletu z Velké Británie, Itálie, Francie, Španělska a dalších zemí. Dovážíme také luxusní second hand z Anglie. Specializujeme se na značky: Next, Extase, Adidas, Puma, Nike, Cache Cache, Patrice Breál, Tommy Hilfiger, Bench, Bershka, Pepe jeans, Guess, Quiksilver a mnoho dalších.

Prodej a servis: - sportovní potřeby pro fotbal.

Maloobchod: - kola trekkingová, horská, silniční, freestyle/BMX, dětská - cyklistické náhradní díly - cyklocomputery, sporttestry - přilby. Servis, opravy jízdních kol. Prodejna: - Olomouc, Havelkova 3.

Cyklosport - cyklomtw: - prodej kol - prodej cyklodoplňků - servis - stavba kol na zakázku.

Cestovní kancelář: - zájezdy se sportovní náplní - typy turistických, cyklistických, vodáckých, lyžařských zájezdů. Prodej: - outdoorové vybavení.

Prodej, opravy, servis, bazar: - jízdní kola.

Prodej, půjčovna: - lyžařské vybavení a potřeby - lyže sjezdové, běžecké - snowboardy - hůlky - vázání - oblečení.

IK Myslivecké oděvy: - výroba kožených, lodenových mysliveckých oděvů a doplňků s možností výšivek - kožená saka, vesty, kalhoty - kožené batohy, opasky, šle - prodej kožených čepic s možností výšivek.

E-shop, prodej: - sportovní oblečení, termo prádlo - Nordblanc, Craft, Klimatex, Moira, Sensor, Kama, Didriksons, Woox, Loap, Killtec - sportovní obuv - Mizuno, Hi-Tec, Head, Nordblanc, Yonex, Aku, Inov-8 - sportovní potřeby.

Solo-kolo Prodej: - jízdní kola - náhradní díly na jízdní kola - zastoupení firmy Merida Lectron Sprinter Oprava: - jízdních kol - sportovních potřeb.

Dámské i pánské krejčovství. Prodej: - metráž. Šití: - svatební šaty na míru - firemní oděvy pro prezentace a veletrhy - speciální taneční kostýmy - zakázkové šití - oděvy na míru - modelová tvorba - sportovní oblečení.

Opravy jízdních kol všech druhů stáří a značek. Stavba kol na zakázku. Servis do 24hodin. Řemeslňme prace. Veškerý servis kolem domácnosti a kanceláři: - elektro, voda, topení, malováni, zednické práce, a veškeré činnosti ve vašem domě, bytě, kanceláři, obchodě. Správa a údržba nemovitostí. Stavební práce.

Prodej horských, crossových, silničních a dětských kol, elektrokol a doplňků. Provádíme servis a stavbu kol na zakázku. Prodáváme kola značek CTM, Pell''s, MRX, Scud, Force, Dema, Mayo, Harry a další.

Myslivecké potřeby, - kompletní sortiment pro mysliveckou praxi - výstroj - obuv - optika - noční vidění - termovize - nože - lovecká elektronika. Rybářské potřeby - veškerý sortiment pro rybolov - pruty - navijáky - krmení, návnady, nástrahy - podběráky, podložky, saky, vezízky, čeřínky, řízkovnice - splávky, bojky, ...