Každé profesionální i rekreační hřiště nebo jiné sportoviště by mělo disponovat fotbalovými brankami, sítěmi, střídačkami, lajnovačkami, vápnem a barvami, časomírou, tabulemi na střídaní i rohovými praporky. Míra vybavení závisí na provozovaném sportu.

Výroba: - skluzavky - tobogány - zvířátka - bazény, nádrže - střechy na traktory - krmítka - dětské atrakce - dílce bednění pro stavebnictví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: přímý dovozce sportovního oblečení z USA -sportovní zboží, potřeby na baseball, basketball a americký fottball -baseball: -míče, zadácké rukavice, doplňky -baseballové pálky, helmy, pálkařské rukavičky -chrániče, spikes (obuv pro softball a baseball) -oblečení por hráče, trenéry a fanoušky ...

Internetový obchod s dětskými hřišti na zahradu i s certifikací pro veřejná prostranství, skluzavkami, houpačkami a zahradními domky.

Kompletní montáže technologií lyžařských vleků. zaplétání šestipramenných lan a jejich oprav.Zalěvání lanových koncovek prskyřicí

Nabídka služeb v oblasti technické vybavenosti lyžařských a turistických středisek. Obchodní zastoupení firem Wiegand (bobové dráhy, skluzavky a další výrobky pro volný čas z nerezu) a Bächler (švýcarský výrobce tyčových sněhových děl a stopořezů pro běžecké stopy).

Výroba, prodej, montáž: - kryty na pískoviště. Výroba: - karnevalové masky.

Stolařství, stolařské práce. Atypická výroba: - nábytek - interiéry - dřevěné schody, schodiště, zábradlí - dřevěné stoly, židle, lavice (restaurace, pivnice, vinné sklepy, bary) - selský nábytek - kuželky. Sériová výroba: - soustružené výrobky a polotovary (měkké, tvrdé dřevo).

Služba škole. Maloobchod, velkoobchod, prodej -učebnice -školní, kancelářské potřeby, potřeba, pomůcky -drogerie-Desinfekční prostředky, hygienické a toaletní potřeby, mýdla a mycí pasty, pasta, osvěžovače vzduchu, pracovní krémy, prášky na praní, do myček saponáty, speciální saponáty, úklidové pomůcky, ...

Práce: - výstavba sportovišť - čištění a údržba povrchů - výroba sportovních konstrukcí - výstavba dětských hřiští - montáž oplocení, ochranných sítí a mantinelů.

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Výroba: - zařízení pro dětská hřiště.

Výroba: - dětská hřiště na klíč - dětské houpačky, skluzavky, prolézačky.

kovovýroba a práce s nerezovou ocelí. Výroba sportovních potřeb. Výroba posilovacích strojů.

Výroba, prodej: - kulečníkové stoly a příslušenství - karetní stolky - stojany ke kulečníkům - šachové stolky - šachy. - stolní fotbal - šachy - šipky - kulečníkové stoly - poháry - medaile - sportovní zboží Služby: - opravy a potahování kulečníkových stolů - kompletní vybavení kulečníkových heren - zakázková výroba ...

Výroba: - sportovní potřeby (atletika a gymnastiku) - dětské prvky - profesionální gymnastické koberce - speciální nářadí.

Autodoprava. Výroba: - dětské hračky - houpačky pro dětská hřiště.

Firma HUCK CZ je držitelem certifikátu ISO 9001 pro výrobu a prodej sportovních sítí. Firma HUCK CZ získala nejvyšší možnou certifikaci pro automobilový průmysl - ISO/TS 16949. Výroba, dodávka, prodej: - vybavení sportovišť - dětská hřiště - sportovní sítě, potřeby - sportovní hliníkové vybavení - žíněnky, doskočiště - ...

Spirit golf nabízí golfové míčky a základní golfové vybavení. Dodáváme golfové míčky, rukavice, čepice, týčka. Vše možno potisknout vlastním logem. Cílem je oživit trh s golfovými míčky a zpřístupnit toto základní vybavení každému zájemci.

Výroba, prodej: -míče pro kopanou, házenou, volejbal, basketbal, ragby -sítě na sportoviště -chrániče holení, kolen, loktů -rukavice, kopačky, doplňky. -výroba míčů a sportovních potřeb - výroba pomůcek pro bojové sporty.

Společnost 4D se zabývá návrhy a výrobou překážek pro sportoviště extrémních sportů, návrhy a výrobou skateparků. Specializuje se na výškové a montážní práce.

Autorizovaný distributor. Návrhy, projekce, dodávka, montáže: -bowlingové dráhy, kuželky -shuffleboard -Hot Spring výřivé bazény.

Opravy a servis: -sportovní potřeby -tělocvičné nářadí. Revize: -tělocvičné nářadí.

Prodej, oprava, servis: - lyže, ski servis, ski půjčovna, půjčovna pro školy - letní sezóna: tenis pro začínající a sparring.