Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Výroba, prodej a E-shop: - potápěčské kompresory a svítilny - příslušenství.

Půjčovna, zapůjčení: - fitness stroje - rotopedy, běžecké pásy, veslovací trenažéry, vibromasážní stroje.

Sportcentrum Zvonárna - sportovní zařízení - fitness - squash - skupinová cvičení. Hotel Zvonárna - ubytování.

E-shop: - pomůcky pro výuku plavání - boty do vody - plážové tašky - koupací kalhotky

Internetový obchod, e-shop: - sportovní potřeby - fotbalové míče - kopačky.

Služby - instruktor fitness forem - cvičební a tréninkové plány, cvičební lekce - workshopy - diagnostika a péče o pleť, celostní vizážistika.

Internetový obchod, e-shop: - vybavení pro golf - golfové oděvy.

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy - outdoorové vybavení - batohy, boty - elektrokola. Půjčovna, pronájem: - horská kola - elektrokola - vozíky za kolo - hole pro Nordic Walking.

Sqashový areál: - 6x kurt - cena od 99, - Kč/hod - nepřetržitý týdenní provoz Nejnovější golfové trenažéry FULL SWING GOLF v Liberci! Indor golf - golfové simulátory: - 56 světových hřišť + 2 tříparové akademie - příjemné nekuřácké prostředí vhodné i pro rodiny s dětmi, firemní akce, večírky atd. - možnost individuální výuky s ...

Prodej: - vybavení pro softball a baseball

Maloobchod, e-shop: - lyže pro freeskiing - freeride lyže, vázání - longboardy.

Služby - cvičení, fitness - cvičení Power joga - funkční trénink - výživové poradenství.

E-shop: - fitness vybavení, nářadí - podložky, míče - činky - rotopedy - stojany a lavičky

E-shop: - vybavení pro windboarding - Nordické brusle

Prodej: - sportovní potřeby a vybavení.

Internetový obchod, e-shop: - pomůcky na jógu - podložky, oděvy, tašky.

Eshop Koloběžky pro děti, koloběžky pro dospělé a houpací sítě a houpací sedačky, ale také další vybavení pro volný čas a rekreaci. Jedná se např. o dnes velmi populární odrážedla pro děti, dětská kola, vybavení na petanque, kroket, baseball, skateboard a také samonafukovací matrace.

Eshop - sportovní vybavení - jízdní kola Prodej - jízdní kola Servis - jízdní kola - sportovní vybavení

Maloobchod, prodej: - boty na snowboard, snowboardové oděvy - snowboardy - skateboardy - oděvy pro snowdoard, skateboard - značky LAKAI, BURTON, DAKINE, DC, MATIX, CIRCA, Quiksilver, Roxy, Fox.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti pohybové, rozumové a sociální výchovy kojenců, batolat a dětí předškolního věku -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní ...

E - shop - stroje a potřeby na posilování - rotopedy - trenažery - steppery - sportovní výživa - vybavení pro box - masážní přístroje a křesla - horolezecké stěny - stolní fotbal - elektrokola - hodinky SUUNTO Prodej a e - shop - elektrokola Prodej a e-shop - stroje a ...

TOP FITNESS Dubina - posilovna, cvičení - tréninkové poradenství - osobní trenérství - výživové poradenství.

Maloobchod, prodej: - jízdní kola - elektrokola - lyže - rotopedy.