Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní potřeby -sportovní výživa -hračky

Internetový obchod, e-shop, prodej: -potřeby pro windsurfing a kitesurfing. Služby: -škola windsurfingu.

Bazar, zastavárna: - elektronika - nářadí - sport

Centrum sportovního šermu. Prodej šermířského vybavení. Nabízíme. - kordy a šavle - oblečení pro trenéry - fleret - elektrické vesty - chrániče a tašky - podvesty a masky - blůzy a kalhoty - vybavení pro turnaje a šermírny Dodáváme také potřeby pro historický šerm.

Obchodní činnost Výuka - golf s trenérem Velkoobchod - sportovní zboží (sportovní oblečení, lyže, plavky a sportovní potřeby)

E-shop prodej dětských doplňků a potřeb pro zvířata, rybáře. Tašky, kabelky, obaly, batohy a vodácké doplňky.

Kurzy potápění, servis a prodej potápěčské techniky.

Velkoobchod se sportovními potřebami pro adminton, tenis, squash, lyžování, běžkování a další letní i zimní sporty

Výroba, nákup, prodej, maloobchod: -luky -šípy -lukostřelecké vybavení

Kurzy potápění Brno. Základní kurzy SSI Specializační kurzy SSI Technické kurzy potápění XR a TXR Profesionální kurzy SSI Kurzy potápění pro děti Záchranářské kurzy DAN Pojištění DAN pro potápěče Půjčovna výstroje E-shop

RETRO PARK SEJFY Rekreační areál, ubytování, stravování: - táborové chatky - vícelůžkové pokoje v dřevěném bungalovu - bungalov - hotelové pokoje - restaurace - terasa - svatby, rauty, společenské akce, firemní akce, rodinné oslavy - venkovní přírodní koupání 50m - hřiště - plážový volejbal, stolní tenis, kuželky, nohejbal, ...

Areál pro paintball, airsoftové hry. Pořádání paintballových her (sport i military). Turnaje, školení v paintballu. Nákup a prodej paintballových potřeb.

Přírodní rodinný areál - nabídka pobytu v přírodě - lanové centrum - ubytování - trampolíny - houpačky pro děti - jízda na koních

Výroba a e-shop potřeb pro vodní sporty a moto sport.

Prodej: - sportovní vybavení na florbal

Maloobchod, e-shop, půjčovna, servis: -potápěčská výstroj. -potápěčské vybavení. Služby: -kurzy potápění.

Maloobchod, e-shop -sportovní potřeby -hračky -papírnictví

Prodej, e-shop: -golfové vybavení a oblečení.

Výroba, vývoj, prodej: - koloběžky - profi MIBO koloběžky - městské silniční koloběžky - universální modely koloběžek - cestovní koloběžky - skládací koloběžky - akrobatické koloběžky - turistické modely - závodní silniční modely - sjezdové terénní modely - model na třech kolech.

Prodej nových i použitých golfových míčků. Nabízíme značky: Bridgestone, Callaway, Nike, Minnacle, Precept, Dunlop, Srixon, Taylor Made, Titleist, Top Filtre a další.