Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Včelařství: - včelí produkty, dekorace - matky, oddělky, včelstva - med, perníky, medovina - mezistěny, propolis, pyl perga a rouskový - svíčky a další.

Výroba, velkoobchod: - krmiva pro zvířata. Služby: - veterinář - poradenství.

Velkoobchod s chovatelskými potřebami: -výrobky pro psy a kočky. Pro psy: - nylonové obojky, vodítka a postroje - pelechy a polštáře z dutých vláken - kožené obojky a vodítka - vinylové, latexové a lanové hračky. Pro psy a kočky: - nerezové misky - žvýkací pochoutky. Výrobky pro ptáky a hlodavce: - plastové výrobky ...

Výroba: - krmiva -krmné směsi -doplňkové látek.

Radim Svoboda provozuje opravnu a čistírnu oděvů, prodává pelechy pro psy, chovatelské potřeby, molitanové desky a zbytky látek.

Firma U DVOU PSŮ se zaměřuje na výrobu a prodej psích keksů, dortů a dárkových kostí.

E-shop a kamenná prodejna s jezdeckými potřebami. Prodáváme stájové potřeby, potřeby pro koně, vybavení a potřeby pro jezdce, veterinární přípravky a krmiva.

E-shop a kamenná prodejna s jezdeckými potřebami. Prodáváme stájové potřeby, potřeby pro koně, vybavení a potřeby pro jezdce, veterinární přípravky a krmiva.

Společnost Crystal trading s.r.o.je výrobce a prodejce technologií pro mořská, sladkovodní akvária, zahradní jezírka.

Koňská farma, jízdárna: -ubytování, penzion -prázdninové apartmány -pro ubytované k dispozici stylová restaurace -možnost sváteční tabule -vyjížďky v sedle, projížďky na koních -ustájení koní -obchod s jezdeckými potřebami.

Vysoce profesionální a odbornou veterinární péči poskytuje ve své ordinaci paní doktorka MVDr. Petra Olmová, která se věnuje komplexní diagnostické, preventivní a léčebné péči pro Vaše zvířecí miláčky. V rámci preventivní činnosti se zaměřujeme na očkování psů, koček a drobných savců, čipování a vystavení petpassu, odčervení, ošetření análních ...

-obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Velkoobchod a maloobchod počítače tiskárny spotř. mat., kancelářské potřeby, papírnictví, drogerie, krmiva, smíšené zboží osobní a nákladní doprava

Skvělý e-shop, kde si vyberete vše pro svoje mazlíčky za skvělé ceny. Specializujeme se na chovatelské potřeby. Pomůžeme zařídit Vašemu mazlíčkovi útulný domov, který bude milovat. Postarat se o jeho zdraví, stravu i zábavu. Potěšíme kočku, pejska, koně, ale i rybičku, fretku nebo ježka… A myslíme i na vás!

Zhotovení, výroba: -specialista na mořskou akvaristiku -akvária, akvárium "na klíč" -mořské komplety a jejich instalace -velkoobjemová akvária -kompletní sortiment mořské akvaristiky -dovoz akvarijní techniky -čerpadla na mořskou vodu -krmivo pro ryby, korály a bezobratlé -koráli a ryby - importy -mořský svět -akvarijní ...

VK Pet s.r.o. se zaměřuje na prodej krmiva, pelíšků, hraček, matrací a dalších doplňků pro psy.

MushGO, s.r.o. provozuje e-shop, ve kterém prodává potřeby a pomůcky pro psí sporty.

ZooDecor s.r.o. se zaměřuje na prodej různých druhů terárií v mnoha velikostech pro želvy, hady, pavouky, štíry, chameleony a další zvířata.

Prodej výživových doplňků značky Masahu pro psy.

Internetový obchod s potřebami pro chovatele psů, koček a dalších zvířat. Prodej přírodních léčiv, doplňků stravy, přípravků proti parazitům a kosmetika pro zvířata. Pelíšky pro psy a kočky, kočičí škabadla a další vybavení. Doplňky výživy pro koně.

Firma CARYOTA působí na trhu již od roku 1998. Zabývá se prodejem krmiv a chovatelských potřeb pro psy, kočky, drobné hlodavce, exotické ptactvo ale i drůbež, králíky a ostatní hospodářská zvířata. Vlastní dopravou zásobujeme maloprodejny v jihomoravském, zlínském, olomouckém kraji a kraji Vysočina . Do vzdálenějších lokalit lze zboží ...

Chovatelské potřeby a krmiva pro psy, kočky, rybičky, plazy, hlodavce. Prodej oblečků a obojků pro psy a kočky.