Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Internetový prodej dortů, cukroví, chlebíčků, květin, vína, dobrého pití, plantážní a fair trade kávy, sypaných a dárkových čajů, dárků, hraček, kosmetiky, čokolády a ručně vyráběných pralinek. Velkoobchodní prodej. Objednáte na jediných stránkách a vše Vám dovezeme až domů, do kanceláře, či zaměstnání.

Prodej - obuv - doplňkové zboží Prodej - noviny - časopisy Prodej - dárkové zboží

Prodej, e-shop, eshop: - etnické zboží - suvenýry - umělecké předměty.

Eshop - vybavení pro kulečníky - šipky - stolní fotbálky Prodej, pronájem a servis - vybavení pro kulečníky - šipky - stolní fotbálky - dárkové a upomínkové předměty

Ptákoviny-CB Velkoobchod: -ptákoviny -gumové a plastové masky -dárkové předměty -kanadské žertíky -netradiční dárky -žertíky pro kuřáky -hlavolamy, imitace -paruky, klobouky, škrabošky -karnevalová kosmetika -sexy dárky. Půjčovna: -karnevalové-maškarní kostýmy.

Prodej - skleněné vánoční ozdoby ručně foukané a dekorované Ruční výroba - skleněné vánoční ozdoby

Výroba a prodej - ručně malované velikonoční kraslice.

Výroba, prodej, maloobchod: - svíčky - parafínové výrobky - prohlídka výroby - reklamní svíčky - speciální svíčky pro hotely - kongresové svíčky - spolupráce s architekty, designéry a hotely.

Zabýváme se především aranžováním a výzdobou interiérů, ale do našich služeb patří i květinová aranžmá pro různé společenské příležitosti a prodej dárkových předmětů. Naše dekorace vyrábíme ze všech dostupných materiálů, tak aby vystihly představy našich zákazníků.

Výroba a distribuce parafínových svíček. Prodej: - parafín.

Eshopy - Designové hodiny - 3000 modelů nástěnných hodin - BB CONCEPT - značkové nádobí a doplňky Výroba - reklamní předměty na míru Tailor Made dle individuálního zadání klienta.

Dovoz, velkoobchod a maloobchodní prodej: - stříbro - krystal - suvenýry - stylové a autentické etnické předměty - bižuterie - nábytek - etnické oblečení - etnické hudební nástroje.

Keramika Strunovi Internetový obchod s keramickým zbožím. Například se jedná o strážkyně obydlí, rybky, sluníčka, ptáčci, motýlci a drobnosti pro radost.

Společnost Melitrade, a.s. zahájila své působení na trhu s hygienickými papírenskými výrobky. V současné době je Melitrade, a.s. silnou obchodní společností, která spolupracuje s významnými výrobci hygienických papírenských výrobků, vlhčeného hygienického zboží, vatových výrobků, svíček, AFH a dalších souvisejících výrobků.

Výroba, prodej: - parafínové svíčky - glicerinová mýdla - silikonové kaučuky.

Rytecké práce gravírování laserování výroba razidel a štočků medaile

Prodej: - keramika. Dárková síň prodej: - drobné dárkové předměty - keramika - svíčky. Květinářství: - donášková služba květin.

Korálky-Hodonín.cz Prodej: -korálky -polodrahokamy -vosky -gely -svíčky -šperky na zakázku -kurzy -prodej proutěného zboží. Pořádání kurzů.

Prodej: - konopná kosmetika - konopné jídlo a pití - kuřácké potřeby - oblečení a doplňky - dárky s konopím.

Provádíme: - balící služba. Výroba: - firemní dárky - dárkové koše - suvenýry.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - hrnkové, řezané květiny - květiny živé, suché, dekorační - obaly na květináče - substráty, přípravky - sazenice - keramika - dárkové zboží - upomínkové předměty.