Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Prodej: -přírodní léčiva (léčivo) -kosmetiky (kosmetika) -čističky (čistička) vzduchu -odšťavňovače -přístroje pro kyslíkovou terapii -másážní přístroje -psychowalkman -solné (solná) lampy (lampa) -mixéry.

Výhradní dovozce a distributor italské drogerie MADEL (Pulirapid, Deox, Neflek - Smacchio Tutto, Sprizzo, Love) Prodej: - úklidová chemie - odstraňovač vodního kamene Pulirapid - desinfekce, desinfekční prostředek pro prádlo, ruce, podlahy - odmašťovač - odstraňovač skvrn (koberce, oděvy) - bělič - prací prášky a gely. Přírodní ...

Jitka Doláková provozuje e-shop DOLSHOP, ve kterém je možné zakoupení produktů týkající se doplňků stravy, kosmetiky, likvidátorů zápachu, chovatelství a šperky.

Biofarma - pěstování levandule a prodej výrobků potravinových, dekorativních, relaxačních a kosmetických výrobků z levandule

JAVO INTERNATIONAL LIMITED spol. s r.o. se zaměřuje na prodej solární kosmetiky, masážních emulzí, kosmetiky po opalování a solárií.

Solária - prodej, montáž, servis, likvidace, prodej solární kosmetiky, internetový prodej náhradních dílů a příslušenství pro solária, masážních baněk a knihy pro maséry, o baňkování, tradiční čínské medicíně, zvonky, a houkačky....

Radim Zajíček provozuje solární studio a prodává solární kosmetiku.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Zdeňka Egnerová s věcmi pro matky s dětmi, do domácnosti, kosmetikou, dezinfekcí a parfémy.

Prodej: -čistící prostředky - úklidová technika - hygienický servis - gastro

INVEST BUSINESS ECONOM s.r.o. se zaměřuje na administrativní činnost, prodej kosmetických produktů a úklid firemních prostor v Brně.

Perlé cosmetic s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej přírodních mýdel a tělových cukrových peelingů.

E-shop: - vonné svíčky BOLSIUS - aroma difuzéry - kosmetika - krémy, masti

Kosmetické studio: -základní ošetření-čištění pleti, masáže, masky, líčení, -speciální ošetření těla i obličeje- lymfodrenáže obličeje i těla, mikromasáž očního okolí, cytomasáž na zpevnění krku i dekoltu, trvalá na řasy. Prodej: -kosmetika (NINA RICCI, ORLANE, KEENWELL) -paruky, příčesky (nejaktuálnější střihy a ...

Včelařství: - včelí produkty, dekorace - matky, oddělky, včelstva - med, perníky, medovina - mezistěny, propolis, pyl perga a rouskový - svíčky a další.

Velkoobchod s obalovým plastovým materiálem Velkoobchod - kancelářské potřeby, papír. AUTODOPRAVA do 3, 5 t -vnitrostátní autodoprava do 3, 5t -mezinárodní autodoprava do 3, 5t. Montážní práce-lepení reklamních tašek, vkládání dopisů do obálek, montáž jednoduchých výrobků z dodávaných komponentů, kompletace dárků, skládání lepení ...

Výroba, prodej kyselin, fosforečnanů a pracích prášků, anorgamické chemikálie, chemický podnik. Výrobce kyseliny fosforečné termické a fosforečných solí. Kyselina, kyseliny: -fosforečná termická-potravinářská -fosforečná termická-technická. Fosforečnany sodné: -Aditiva pro masný průmysl. Fosforečnany ostatní: -ALUFOS - ...

Prodej, E-shop. Nabízíme prodej dentálních potřeb: - zubní a mezizubní kartáčky - zubní pasty - ústní vody a gely - speciální produkty Soukromá stomatologická ordinace: - stomatologie zachovná, estetická, protetická, chirurgická - paradentologie - dentální hygiena.

CBD STAR s.r.o. se zaměřuje na výrobu, velkoobchod a prodej konopných olejů, kosmetiky a a doplňků na e-shopu.

Prodej, e-shop: - kosmetika - autokosmetika - čistící prostředky - antikvariát

Prodej přírodní a organické kosmetiky pro péči o tělo, pleť, vlasy pro muže a ženy. Přírodní dekorativní kosmetika. Internetový obchod s ekologickými úklidovými prostředky.