Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Solárium PROFI s.r.o. zajišťuje prodej, servis a leasing solárií: - Hapro - Luxura - Ergoline - Soltron. Prodáváme nová i použitá profesionální a privátní solária. Solární kosmetika Supertan, solární trubice s životností 800 hodin. Doprava zdarma po ČR.

MAMICENTRUM s.r.o. se zaměřuje na prodej kočárků, kojeneckého zboží, drogerie a olejů a provádí kurzy cvičení pro těhotné, masáže a vedení porodu.

Výroba, prodej, distribuce: -vitamíny (vitamínové, vitaminové přípravky) -minerály -bylinné přípravky -potravinové doplňky. Vitamíny: -vitamín C, E -beta karoten -acerola -multivitamín s minerály. Minerály: -vápník+hořčík+zinek -vápník+vitamín D3 -glukosamin sulfát+vápník+vitamínD+jód -zinek -vápník -hořčík -chrom ...

Poradenství v oblasti potravinových doplňků a ekologie. Prodej: - ekologické čistíci prostředky nezatěžující přírodu ani vodu, bez toxických látek - potravinové doplňky na přírodní bázi: - živý kolagen - colostrum i kosmetika s colostrem - probiotika a prebiotika pro výrobu domácích jogurtů.

Internetový portál pro zdraví a zdravý životní styl. Zdraví a krása: - návody - rady - doporučení. Vliv měsíce na lidské tělo a psychiku, online lunární kalendář. Léčivé rostliny, zdraví prospěšné potraviny, recepty pro zdraví. Zdravá zahrada: - rady a tipy - zakládání zahrady - péče o rostliny. Sekvenace DNA: - analýza ...

Internetový obchod, e-shop: - kondomy - lubrikační gely - erotické pomůcky.

Distribuce, prodej, e-shop: - kosmetika, parfémy ESSENS.

Internetový obchod, e-shop: - francouzská profesionální vlasová kosmetika zn. SUBTIL.

FAKAR s.r.o. provozuje internetový obchod s doplňky stravy Kobao. K prodeji mají od bylinných čajů, přes probiotika, přes bylinné masti, vitamíny, zubní pasty až po přírodní kosmetiku.

Jarmila Letfusová se zaměřuje na permanentní make-up, kosmetiku, prodlužování řas, modeláž nehtů a na prodej gelů z aloe vera.

Prodej prostředků na ošetření a údržbu kožených bot a výrobků: - impregnace, krémy, leštící houbičky, kartáče - vložky do obuvi, tkaničky - lžíce, napínáky, zouváky, roztahovače - kosmetika na nohy a tělo.

ELEKTA, s.r.o. provozuje e-shop s potřebami pro diabetiky: -glukometry, testovací proužky -autolancety, lancetky -kosmetika, tekutý cukr -chladicí pouzdra -diabetická obuv -diagnostika diabetické nohy -tonometry, fonendoskopy, inhalátory

BALINEUM s.r.o. provozuje Internetový obchod, e-shop: - přírodní mýdla - glycerínová mýdla - figurky, srdíčka z mýdla

Diva & Nice Cosmetics, s.r.o. je velkoobchod provozující e-shop: -kosmetika -make-upy, řasenky, stíny -krémy, nalepovací řasy, vlasová kosmetika, šampony, kůry, balzámy, štětce, houbičky -péče o ruce, laky, odlakovače, pilníky, nalepovací nehty, ozdoby, samolepící obtisky na nehty, manikúra, krémy na ruce -deodoranty, depilace, ...

Ivana Prokešová se zaměřuje na výrobu a prodej domácí kosmetiky a surovin pro jejich výrobu.

Biohack Planet s.r.o. se zaměřuje na prodej doplňků stravy, potravin, kosmetiky a čistících prostředků do domácnosti.

Mydekor s.r.o. se zaměřuje na prodej kusových mýdel, mýdlových kytic, závěsných ozdob, sošek a svícnů. Prodejní stánek společnosti se nachází v obchodním centru Brno Olympia.

E-shop s konopnou kosmetikou. Prodáváme CBD oleje, kosmetiku, extrakty, květy.

Prodej zdravé české kosmetiky, e-shop: - deodoranty - šampony na vlasy - tělové peelingové kondicionéry - krémy, balzámy, mýdla - šumivé bomby do koupele - konopná kosmetika.

Aria Pura Historicky první a jediná prodejna specializovaná na interiérové vůně v ČR. E-shop bytových parfémů. Aroma difuzéry, designové difuzéry, esenciální oleje, kameny, katalytické lampy, mořské houby. Pod záštitou Aria Pura bytové parfémy jsou prodávány i italské vonné náramky Bunga Bunga Band s afrodiziakálními účinky.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

Přírodní kosmetika a ekodrogerie: - aromaterapie - pleť (odličování a čištění, peeling, masky) - deodoranty, repelenty, menstruační potřeby, opalování, přírodní mýdla, péče o vlasy) - prací prostředky, mytí nádobí, osvěžovače vzduchu, svíčky - zdraví a z dravá výživa - líčení.

Internetový obchod a kamenná prodejna kosmetiky. Jsme český výrobce vlasové regenerace a pleťových sér.

Prodej, e-shop: - přírodní produkty ÁJURVÉDA - potraviny a koření - čaje a kávy - doplňky stravy - kosmetika.

Výhradní distributor francouzské kosmetiky značky Peggy Sage v České republice