Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Zlatnictví. Prodej: - zlato - stříbro - klenoty - šperky.

Prodej, e-shop: - stříbrné, zlaté šperky.

Výroba a prodej: originální autorské šperky, ruční výroba, šperky, brože, bižuterie, náhrdelníky, náramky, náušnice, přívěsky, přívěšky, soupravy, prstýnky, spony, prodej, módní doplňky, móda.

Hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava: - hodinky - hodiny - šperky - starožitné hodiny.

Internetový prodej: - značkové hodinky - klenoty.

Maloobchod: -stříbrné a zlacené šperky s drahými kameny -měsíční kameny -české granáty a vltavíny -leštěné a dekorační kameny -mineráli, fosilie -montanistika, literatura, mapy.

Výroba, prodej: - šperky z drahých kovů. Naše produkty: - dámské prsteny - naušnice - přívěsky - řetízky - náramky - krabičky na šperky - snubní prsteny. Naše služby: - gravírování a rytí - dárky k narození - fotografie na kov - studentské prsteny.

Výroba, prodej, opravy: - zlaté a stříbrné šperky - rytecké práce. Prodej: - hodinky - drahé kameny - diamanty. Výkup zlata. Zlatnictví, klenotnictví, hodinářství.

BW-Keramika Výroba, prodej: - keramika - bytové doplňky pro interiér i exteriér - svítidla, lustry, lampy (lampičky) - podnože (stojany) keramické - svítidla textilní (bavlna, hedvábí, korek, rattan) - originální design, vše certifikováno. Prodej: - dovozová a tuzemská bižuterie - kožené i textilní oděvní doplňky.

internetový prodej šperků a klenotů - zlaté a stříbrné šperky, šperky s drahokamy, drahé kameny, diamanty, šperkové kameny, Lovecké šperky a klenoty s mysliveckou tématikou. Nástroje na rozpoznávání drahých kovů a drahokamů. Příslušenství k údržbě šperků

V českých Budějovicích jsem žádnou pobočku nešla. ENERGETIX, s.r.o. Prodáváme šperky s magnety, které mohou pomoci na bolest hlavy, migrénu, bolest zad a další problémy. Kontaktní údaje Adresa: Krakovská 1392/7 110 00 Praha-Nové Město GPS: N 50°4.67775', E 14°25.66343' Mobil: +420 602 155 223 Telefon: +420 222 220 312 ...

Ateliér Q Glass perfect by AQUA ... skleněný svět malých velkých radostí... Výroba dekorativního skla a šperků metodou fusing..

Prodej: - bižuterie - hračky. Maloobchod s elektrospotřebiči a elektronikou převážně pro domácnost.

Prodej diamantového zboží, hodinářské a zlatnické zboží, stříbrné šperky, pravé diamanty, zlato, stříbro, chirurgická ocel, hodiny, hodinky zn. FOIBOS, GROVANA, JVD, SOLITER, FESTINA, DUGENA

E-shop: - šperky z chirurgické oceli.

Zakázkové zlatnictví: - prodej zlata, stříbra a bižuterie - výroba šperků na zakázku - veškeré opravy šperků, drobné opravy na počkání - restaurování šperků.

Lovecké šperky: - brože - jehlice - náhrdelníky, přívěsky - prsteny, náramky - náušnice.

Nákup, prodej starožitností: -nábytek -obrazy -sklo, porcelán -hodiny, hodinky -šperky, stříbro -rarity, hračky.

Velkoobchod: - chirurgická ocel - korále - náramky - náušnice - prstýnky - přívěšky - řetízky - soupravy a náhrdelníky - vlasová bižuterie - šperky s komponenty Swarovski Maloobchod: - Opava, Olomoucká 20.

Dovoz, prodej: - šperky krystal Murano v České republice.

Výroba, prodej, e-shop: - ručně tažených figurek, navíjených perel, mačkaných korálí a dalších sklářských produktů pocházející pouze z České ruční výroby.

KorCo+ reality - nabídka prodeje, pronájmu a správy nemovitostí. KAMAKO.cz - velkoobchodní prodej českého skla a bižuterie. Carbonstar.cz - velkoobchodní a maloobchodní prodej speciálních výrobků z karbonu. Net-link.cz - informační a prezentační internetový portál.

Prodej: - klenoty - zlatnictví - zlato.