Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Klenotnictví Prodej, opravy: -zlato -zlaté šperky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - zlaté a stříbrné šperky distribuce po celé České a Slovenské republice - šperky se syntetickými kameny, brilianty a pravými kameny - šperky s diamanty - zlaté řetízky, náramky, náhrdelníky, nákotníky, náušnice, dětské náušnice, závěsy, prsteny, polotovary, zlaté hodinky. Služby: - zhotovení šperků na ...

Maloobchod, prodej: -zlatnictví -klenotnictví -šperky

Maloobchod, prodej: -klenoty -hodiny -zlatnictví.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej, oprava: - šperky - hodiny - hodinky - budíky. Nastřelování náušnic.

Maloobchod, prodej: -minerály-drahé kameny -šperky z drahokamů a drahých kamenů -dárkové zboží z orientu. Služby: -astrologické poradenství -horoskopy.

Prodej: - klenoty - zlaté šperky - stříbro - zlatnictví.

Komplexní služby a poradenství v oblasti investic do zlata a drahých kovů. Obchod, nákup, prodej, E-shop: - investiční zlato a drahé kovy (investiční stříbro, platina, paládium ve formě slitků a mincí). Ekka gold spoření ve zlatě. Úschova zlata a drahých kovů. Pronájem bezpečnostních schránek.

Vyrábíme stříbřenou, zlacenou bižuterii s polodrahokamy. Cínové ručně malované, poměděné i patinované šachy, šachové boxy, dárkové a upomínkové předměty, sklenice s cínovou nohou a svíčky.

Ruční výroba, prodej: - šperky - bižuterie - přání - svatební oznámení, PF.

Zlatnictví: -prodej: -zlaté a stříbrné šperky -brilianty -prodej a oprava: -hodinky -ruční výroba -renovace starožitných šperků.

Prodej, zakázková výroba, opravy: -šperky.

Vyrábíme šperky ze zlata i stříbra: - dětské - dámské - pánské - řetízky - naušnice - přívěsky - náramky - náhrdelníky - soupravy.

Prodej, oprava: - hodinky - zlaté šperky

Prodej, servis: - zlatých a stříbrných šperků.

Interneteový obchod, e-shop: -široký sortiment piercingu, tunely do ucha, plugy, piercing do pupiku, piercing do ucha -špičková kvalita za velkoobchodní ceny -také pro velkoodběratele za nízké ceny.

Výroba, prodej, opravy: - zlaté a stříbrné šperky. Oprava: - hodinky.

Prodáváme korálky, drátky a další bižuterní komponenty od českého dovozce Valnera. Nosným sortimentem jsou skleněné korálky, plastové korálky, dřevěné korálky a měděné drátky v různých barvách a tloušťkách.

Prodej dámských i pánských orientálních oděvů, kosmetiky, bižuterie, koření, védské literatury a dárkového zboží.

E-shop, prodej, internetový obchod: -spodní prádlo -dámské prádlo -pánské prádlo -kalhotky, tanga, podprsenky -trenýrky, boxerky -šaty, mikiny, trika, tričko, svetry, kraťase -doplňky, náramky, prstýnky, naušnice, laky Jessica, Power balance, Pull-in/Kanabeach.