Pamětní, historické a výroční mince a medaile mohou sloužit jako sběratelské předměty nebo i jako dekorace. Sbírka může zahrnovat i pamětní listy, kapsle na mince, rámečky či alba. V případě zájmu je možné využít prodej sběratelských mincí a medailí.

Rytecké práce gravírování laserování výroba razidel a štočků medaile

Historické ražby mincí - výroční pamětní mince a medaile - vzorky pamětních mincí - meče a repliky dobových zbraní - erby - otvírače dopisů

Svět mincí je E-obchod se zlatými a stříbrnými mincemi, nabízíme mince různých výrobců a vydavatelů z celého světa. Pro vás jsme připravili vynikající kolekci doplňků pro numismaty od firmy LINDNER.

Výroba: - informativní cedule, štítky ( včetně štítků na urny ) - pamětní desky - sportovní a pamětní medaile a plakety - žetony z drahých kovů - modely pro odlévání - drobné upomínkové předměty-klíčenky, odznaky, známky pro psy apod. Práce: - gravírování - porývání (rytí)-kov, plast, vyjiskřovací měděné elektrody - vyhotovení ...

Výroba, prodej: - medaile - odznaky, přívěsky - štítky na turistické hole - kravatové spony - upomínkové a prezentační předměty - psí známky - mince do nákupních vozíků - starostovské insignie Práce: - rytí (ražba) - povrchové úpravy-pokovení

Prodej, e-shop: - sportovní poháry - trofeje - medaily - diplomy.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -dopravní a informační systémy -městský mobiliář -směrovky -reklamní tabule -autobusové čekárny, zástávky -poháry -medaile.

Bazar, prodej, výkup: -numismatika, mince, medaile, vyznamenání, bankovky, zbraně, militara, řády.

Prodej: - sběratelské potřeby - numismatika - starožitností - PC sestavy.

Prodej: - sportovní poháry - medaile - trofeje - plakety.

Internetový obchod s širokou nabídkou mincí, bankovek.

Obchod s mincemi. Výkup a prodej: - mincí - medailí - investičního zlata - papírových platidel - vyznamenání - potřeb pro sběratele.

Maloobchod, prodej: - sportovní poháry - medaile - trofeje - plakety.

Výroba - odlitky: - reklamní předměty, reklamní štítky - dárkové - umělecké - dekorativní - psí známky, přívěsky na klíče - medaile, plakety, pamětní mince - knoflíky, spony, přezky, bižuterie.

Prodej: - poháry - trofeje - ceny - medaile - plakety.

Prodej: - medaile - poháry - sošky - kazety - plakety - ozdobné talíře - přívěsky - diplomy - skleněné trofeje - dřevěné sošky - kokardy - vavřínové věnce - historické zbraně.

Největší výrobce a prodejce sportovních pohárů a cen v ČR.

Eshop se Sportovními poháry nabízí kvalitní a zároveň levné i luxusní sportovní poháry, sportovní trofeje, medaile, sošky, kokardy, talíře apod. pro vítěze i poražené. Prodejna v centru metropole nabízí pohodlný nákup a odběr objednaného zboží.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská a telekomunikační technika - spotřební materiál - počítače - tiskárny - software - snímače a tiskárny čárových kódů - pokladny a vážní systémy - sportovní pohár a trofeje.

Výroba, dodávka, montáž, údržba, informačně-orientační systémy (místní správa): - městské: - směrovky ulic, místní, turistické a komunální cíle, dopravní značky IS22, IS24 - orientační plány, mapové plány, mapy - areálové: - velkoplošné informační tabule (billboardy) - prosklené (osvětlené) vitríny ALUCASE - plány areálů, ...