Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: - vodoinstalační materiál

Prodej, e-shop: - papírenské a kancelářské potřeby. - drogistické zboží Výroba: - těsnění - fixační prvky - kompletační práce Náhradní plnění.

Firma Lepítka.cz se zabývá výrobou reklamních bločků všeho druhu, indexové štítky a upomínkové magnetky. Naše společnost se nachází na Praze 2. V našem sortimentu naleznete samolepící bločky, které nabízíme klasické, v papírovém a kartonovém přebalu, s tužkou nebo propiskou a produktové u nichž si můžete zvolit velikost, barvu a počet listů. ...

Výroba, distribuce: - doplňky stravy

Velkoobchod: - xerografický papír - tabelační, faxový, balící papír - pauzovací papír - papír do plotrů - fotopapír - obálky, bloky, sešity, tiskopisy - mikroten, obaly z PVC - samolepící bločky, etikety - rychlovazače, pořadače, šanony - konferenční složky - spotřební materiál - tonery, cartridge, inkousty, pásky - ...

Maloobchod: -papírnictví -kancelářské potřeby -desky -školní potřeby -aktovky -výtvarné potřeby -psací potřeby -obalový materiál. Služby: -výroba klíčů -laminování, tepelná a kroužková vazba -kopírování.

Recyklace druhotných surovin: -papír -textil. Výroba, e-shop, velkoobchod: -nosné pásy pro asfaltování -lepenka -surová hadrová, ROOFING FELT, Rohfilzpappe -surová střešní -prokládací. Výkup sběrového papíru. Skartace písemných dokumentů.

Card Centrum a.s. zajišťuje výrobu a dodávky všech typů plastových a papírových karet pro použití v různých typech aplikací. Zejména pak magnetické karty, bezkontaktní karty, předplacené dobíjecí kupóny, balení karet, embossing, termopotisk, tisk čárových kódů, kódování magnetických pásek, stírací pole, podpisové pole apod.

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - psací potřeby - kalkulačky - papír - drogerie.

Výroba, velkoobchod, prodej: -papír, papírenské zboží, výrobky z papíru a lepenky -kartonáž -polygrafie -školní, kancelářské potřeby -školní sešity, poznámkové bloky -záznamní knihy, zápisníky, skicáky -náčrtníky, kroužkové záznamníky -obaly z papírových materiálů -plasty. Maloobchodní prodejna otv.doba po a st 12-17hod.

Prodej a montáž: - tapety do interiérů a jejich aplikace - fototapety 3D - stropní kazety

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské a školní potřeby -papír -obalový materiál -úklidové a mycí prostředky -ochranné pomůcky -občerstvení

Produkty a řešení hygieny dojení, dezinfekce chovatelských budov a minerální doplňky pro skot.

Prodej - akvarelový a fotografický papír a plátna do tiskáren

Maloobchod: -papírnictví -kancelářské potřeby -tapety -moravská sudová vína. Paspartování obrazů. Sběrna fotolabu.

Maloobchod: -papír, školní potřeby -drogerie -kancelářské potřeby.

Výroba a prodej kancelářských potřeb: -tekutá a tuhá školní a kancelářská lepidla -korekční prostředky -razítkové barvy a podušky -pastelky, psací potřeby -INK-JET -průsvitky -samolepicí bločky.

Prodej: - filatelistické potřeby - známky - katalogy - známková alba Výkup známek

Výroba, dodávka: - obchodní vzorníky - tapety. Tapetování.

Prodej kopírovacích papírů, kalendářů a diářů.

Zásobujeme kanceláře v regionu Praha kompletním sortimentem kancelářského a papírenského zboží včetně občerstvení. Rozvoz po Praze do druhého dne.

Prodej: - kancelářské papíry - kreativní papíry - balící papíry. Velkoobchod: - grafické papíry a kartony. Reklamní činnost. Marketing. Kopírovací služby.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - kancelářské potřeby - papír - kancelářská technika - obalový materiál - hygiena - úklid