Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Jsme česká rodinná firma, která vyrábí bezlepkové produkty té nejvyšší kvality. Zabýváme se vlastní výrobou, prodejem i balením. Specializujeme se na bezlepkové směsi na pečení.

První Wine & Food ve Zlíně. Specializace na prosseco a italská vína.

Výroba a internetový obchod s lipozomálními vitamíny. Dodáváme vitamínové roztoky s 90% vstřebatelností.

Prodej a degustace vína. Ubytování. Vinotéka.

Vysoce kvalitní jakostní a přívlastková vína z mikulovské vinohradnické oblasti zakoupíte ve vinotéce nebo na e-shopu PPS Vinařství Strachotín. Vína jsou k ochutnání také v našem vinném sklípku, kde pořádáme řízené degustace. Vinařský komplex také poskytuje ubytování v našem penzionu. Vyrábíme víno lidem od lidí. Jedinečnou chuť naše vína ...

Internetový prodej bílých, červených, růžových a šumivých vín, sektů a hroznového moštu. Nabízíme Muškát moravský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Cuvée Moje Hlava, Ryzlink rýnský, Merlot, Rulandské modré a další. Provoz vinotéky.

Výroba a distribuce: - závodní stravování. Cateringové služby, gastroslužby. Restaurace: - kapacita 80 míst - možnost pořádat večírky, rauty atd. Pronájem: - skladové a výrobní prostory.

Sedlecká Vína. Naše vinařství patří k tradičním výrobcům kvalitních přívlastkových vín, která se rodí v nádherném regionu v okolí Mikulova a u největšího moravského rybníku Nesyt. Naší snahou především je, aby vína byla v souznění se zdejším terroir a naplno vynikla jejich poetika. Naše vinařství v současné době obdělává 120 hektarů ...

Rodinné vinařství. E-shop poctivá vína z Pálavy. Degustační sklep.

Vinařství Hrozínek s.r.o. se zaměřuje na výrobu přívlastkových vín a sezónních specialit, provádí degustace a vína prodává také na svém e-shopu.

Nešpor & Rajský s.r.o. provozují vinařství a zaměřují se na výrobu a prodej růžových, bílých a červených vín.

Vinařství, vinař. Výroba, prodej, vína, víno. Prodej: -sudové víno -lahvové víno -archivní víno -archivní slivovice. Lahvové víno.

Výroba hluboce zmraženého pečiva - určené k domácímu dopečení - kaiserky - raženky - bagety - bulky - chleby.

Žíznivý dromedár s.r.o. provozuje pivovar, ve kterém jsou vyráběna piva z humnového sladu, a restauraci se salónkem.