Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Vinný sklep, vinná restaurace: -velký výběr vín, vína (tuzemská, zahraniční) -tradiční moravská kuchyně -kavárna -bar -kongresový sál -párty servis -parkoviště -exluzivní stylové prostředí vinného sklepení -umístěn v bezprostřední blízkosti Brněnských Veletrhů, tradiční moravská kuchyně, bohatý výběr vín, večery u ...

Pivní klenoty, e-shop. Velký výběr piv. Kvalitní pivo. Pivní dárky. Degustace.

Internetový obchod, e-shop: - víno, vína.

LX servis Group s.r.o. zajišťuje: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního parku -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a ...

Zabýváme se výhradním dovozem kvalitních potravin z Itálie. Zaměřujeme se na potraviny zdravotně nezávadné a potraviny u nichž je známá informace o původu. Většinou se jedná o regionální speciality.

Velkoobchod, prodej, cash and carry: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Tasovické vinařství: -výroba, prodej, distribuce, dodávka vína, víno, vín.

Vinný sklep. Prodej, ochutnávka: -Veltlínské zelené -Ryzlink Rýnský -Chardonnay -Sauvignon Blanc -Pinot Noir -Frankovka.

Sýrárna Frenštát - produkty: - farmářské sýry, goudy, kozí sýry, Appenzeller, Bleu d´Averegne, Gruyére, Maasdam, Morbiér, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano - vína a pálenky - delikatesy (francouzské uzeniny, vinné želé) - dárkové balení vína, sýrů a delikates - sýrové mísy.

Vinařství Stanislav Hřiba se již od roku 1989 zabývá pěstování a zpracování vinné révy v Čejkovicích na Jižní Moravě, kde máme vlastní vinařský dvůr se sklepem, výrobními a degustačními prostory. Současně provozujeme také penzion s celkovou kapacitou pro 8 osob. Rádi pro vás přímo ve sklepě u sudů nebo při posezení v našich degustačních ...

-Cash&Carry 1. Heineken Česká republika, a.s. Distribuce piv : Krušovice, Zlatopramen, Starobrno, Březňák, Heineken, Hostan, Zlatý Bažant, Desperados, Louny, Lišácké Jablko. 2. Zásobení pivem (restaurace, hospody, maloobchod a velkoobchod). 3. Heineken Česká republika (www.heinekenceskarepublika.cz)

Výroba: - betonové výrobky, výrobky z betonu. - dovoz Polského piva. - nákup, prodej.

Výroba, prodej: - lihoviny, likéry - speciality - LYSÁ HORA, PRAŽSKÝ BYLINNÝ LIKÉR, TRUMF KARIBIKU - Beskydský Tuzemák, Beskydská bylinná, Ondřejnická hořká, aj. - Silesia vodka Sirupy s příchutí - promění nejen bodu v zážitek pro vaše smysly. - ovocné sirupy z přírodních surovin bez umělých sladidel. - bylinné sirupy - dokonalý zážitek ...

Podlahové studio. Prodej, dodávka, montáž: - laminátové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - zátěžové koberce - linoleum, PVC. Vinotéka.

KOREK Wines, s.r.o. se zaměřuje na řízené degustace vína, školení, vinný catering a prodej různých druhů vín.

Distribuce a prodej - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno.

Měšťanský pivovar. Výroba a prodej spodně kvašených nepasterizovaných a nefiltrovaných piv. Provoz pivotéky - prodej piv v PET, sudech a skleněných lahvích.

Maloobchod, e-shop: -víno. -dárkové láhve. -dárkové koše. -čaj, káva. -dárkové čokolády. -dárkové svíčky. -dárkové předměty. Vinotéka.

Kavárna s vinným barem. E-shop, prodej: - zrnková káva na espresso, na filtr - vína - přírodní limonády - dorty na zakázku. Pražírna.

Provozujeme prodejnu potravin v Brně - Zábrdovicích na ulici Vranovská 45/1. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako jsou například mléčné výrobky, ovoce, zelenina, pečivo, uzeniny, nealkoholické i alkoholické nápoje a mnoho dalšího. Máme otevřeno každý den včetně víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodin.