Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

Sladovna. Výroba, stáčení, velkoobchod, prodej: - pivo.

Prodej, distribuce: - vína z Moldávie, Argentiny, Chile, Uruguaje, JAR, Portugalska

Firma se zabývá výrobou tradičního likéru Mahlerovka.

Prodej: - cigarety - tabákové výrobky - tiskoviny

Pěstování, zpracování: -vinná réva, hrozny z vlastních vinic. Výroba, prodej, distribuce, dodávka: -víno, vína, vín. Vinný sklep, nabídka, prodej, e-shop: -možnost uskladnění vín k archivaci ve vinných kójích (pronájem archivu) -posezení Šatov-sklep (25 osob), vinárna (lisovna) s krbem (25 osob), ubytování v podkroví (11 ...

Pivovar: -restaurace 70 míst -pivnice 35 míst -salonek 50 míst -zahrada 150 míst -penzion-apartmány -rauty, oslavy, zahradní párty.

Floristické studio s velkým výběrem řezaných a hrnkových květin, stáčeného vína a dekorací. Příprava květinových vazeb na přání pro různé události.

Provoz Pivovaru Mamut. Prodáváme spontánně kvašená piva, především piva ležáckého typu.

Vinařství: -prodej vína -výroba vína -degustace.

Hustopečská mandlárna. Produkty z mandlí. Výroba a prodej mandlovice, unikátní regionální potravina. Hustopečská mandlová káva a likéry Mandloňový sad pro výrobu mandlových likérů. Slavnost mandloní a vína 28.3.2015 Hustopeče u Brna. Vydejte se mandloňovou stezkou až na rozhlednu mezi sady. Na jaře jsou sady rozkvetlé a voní do širokého ...

Víno z rodinného vinařství (vína tradičních odrůd (Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, Chardonnay, Müller Thurgau, Muškát moravský, Zweigeltrebe, Rulandské šedé a Ryzlink rýnský).

Vinařství. degustace v tradičním pískovcovém sklepě ve Vrbovecké sklepní uličce. Vrbovec č. ev. 88 (sklep)

Prodej kvalitních moravských vín ze Znovínu Znojmo, Lechovic, Chateau Valtice a Velkých Pavlovic. Rumy a jiné destiláty z celého světa.

Prodej kvalitních moravských vín ze Znovínu Znojmo, Lechovic, Chateau Valtice a Velkých Pavlovic. Rumy a jiné destiláty z celého světa.

Prodej, e-shop: - maďarské produkty a speciality - kosmetika z termálních vod - těstoviny - kořenící směsi a dochucovací pasty - sirupy - víno a alkohol (Unicum Zwack) - kotlíky, trojnožky, poklice - dřevěné výrobky - cukrovinky

Maloobchod, prodej: - dálniční kupóny, nápoje. Směnárna.

Včelařství. Výroba, prodej, e-shop -med lesní květový, květový, pohankový -med pastovaný, lesní květový, květový -pohankový -propolis -domácí medovina -kovářská medovina -pětiletá medovina -tříletá medovina.

Vinařství. Výroba vín. Ochutnávky s posezením.

Pivovar Kocour se soustředí na výrobu svrchně i spodně kvašených piv, různých pivních speciálů i nealkoholických limonád. V naší pivovarské restauraci můžete ochutnat bohatou nabídku piv z naší produkce, denní menu nebo si vybrat ze stálého jídelního lístku. Kapacita restaurace je 120 míst a k dispozici je i salonek pro 20 osob. Od jara do ...