V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Výroba a prodej: -cukrářské zákusky -dorty ad..

Společnost SCHOCOLADE & FRUCHT, s.r.o. se na svém e-shopu zaměřuje na prodej sušených jablek v belgické čokoládě. K dispozici je na výběr několik druhů čokolád s různými příchutěmi a speciální edice.

Pavlík Pavlíková s.r.o. provozuje Můj obchod, který je maloobchodní prodejnou fungující pod záštitou Makro ČR. V prodejně naleznete široký sortiment spotřebního zboží, potravin a nápojů.

Společnost Distribuo Group s.r.o. provozuje e-shop, nabízený sortiment: - firemní dárky - káva, čaj - alkoholické nápoje - pralinky, ochucené nápoje - nádobí

- výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona - výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Dovoz, import, zahraniční zastoupení rakouské společnosti Josef Manner & Comp AG pro ČR a SR. Produkty značky Manner, Casali, Napoli, Ildefonso, Victor Schmidt: -cukrovinky -oplatky -sušenky -řezy -vafle -perníčky -piškoty a keksy -čokoláda a glazury -zmrzlinové vafle -pralinky a karamely.

Vývoj a výroba - zdraví prospěšné lahůdky BIO kvalita - specializujeme se na stravu pro mateřské školky - obědové meny - celodenní jídlo v krabičkách - pomazánky (bezlepkové, bezmléčné) - cukroví - krémy a dezerty - marcipán a pralinky bez cukru Vývoj a výroba - zdraví prospěšné lahůdky BIO kvalita - obědová menu - ...

CokoBanka.cz s.r.o. je e-shop, kde je k dispozici: - čokoláda, pralinky, lanýže - čokoládové speciality

Cukrárna -cukrářské výrobky -koláče -k dispozici je dětský koutek Výroba: -cukrářské výrobky -domácí koláče -dorty -zákusky -objednávky telefonicky nebo osobně v provozovně Kavárna: -kapacita 20 míst -k dispozici je dětský koutek

Cukrárna, výroba, prodej: - dorty - zákusky

Cukrárna PUSINKA je cukrárna, kde je zajištěna výroba a prodej: - zákusky - dorty - minidezerty - cukroví na svatby - vánoční cukroví.

Bekrovníček s.r.o. vyrábí: - Bekrovníček - skořicovo-karamelový dortík, kakaový dortík, dort, buchta - rodinná receptura - ruční výroba (ruční vykrajování, ruční krájení).

Cukrové nebe s.r.o. se zaměřuje na výrobu dezertů a dortů a provozuje kavárnu v centru Brna.

Schůzka 7.13, s.r.o. -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

Specializace společnosti HVĚZDA, spol. s r.o.je výroba a distribuce kopečkové zmrzliny a zákusků do cukráren, stánků a dalších cukrářských a gastro zařízení. Zajistí i dovoz výrobků.

Cukrárna CUPCAKES & COFFEE s.r.o. prodává velkou škálu cupcaků a dortů na zakázku. Poskytuje rozsáhlé objednávky na firemní večírky, narozeninové oslavy či svatby.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

Zakázková výroba a pečení sladkých dezertů a dortů.

Jsme cukrárna a cukrářská výrobna s dlouholetou tradicí. Nabízíme široký sortiment cukrářských výrobků pro každou příležitost s možností klidného posezení v příjemném prostředí. Rádi pro Vás připravíme zákusky, minidezerty, čajové pečivo nebo dorty pro jakoukoliv příležitost. Nejsme omezeni pouze naší nabídkou, rádi vyjdeme vstříc Vašim ...

Výroba, prodej: - cukrářské výrobky. - dorty, zákusky. - svatební cukroví.

Cukrářská výrobna a prodejna klasických i bezlepkových cukrářských výrobků, které jsou vhodní i pro nejtěžší formu onemocnění. Příprava sladkého cateringu pro kavárny, školy, restaurace, soukromé akce a oslavy.

Prodej, e-shop: - bonboniéry - čokoládové figurky - ručně vyráběné čokoládové pralinky - kakaové boby.

Specializovaná výrobna a prodejna makronek. Naše prodejny najdete ve Znojmě, Hodoníně, Kyjově. Dále vyrábíme eclairs, tartaletky, cupcakes a další sladkosti.

Prodej: - belgické pralinky - dárkové balení pralinek - belgická pralinka - belgická čokoláda Otevírací doba: Po-Pá:9:00-18:00 So:9:00-13:00 (v období letních prázdnin zavřeno), Skácelova zavřeno Neděle: Zavřeno. Další prodejny: -Brno, Skácelova 59 -Brno, Rašínova 5