V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Cukrářská výroba, pečení, cukrářství, cukrárna: Minizákusky, svatební a vánoční cukroví, dorty. Do obchodů- balené výrobky. Prodej, velkoobchod:zákusky, pečivo

Cukrářství a pekařství. Sladkosti na oslavy, svatby, konference či večírky

Cukrářská výroba. -drobného svatební cukroví, svatebních koláče -svatební dorty.

Výroba: -ručně zdobený perník různých tvarů a velikostí dle přání zákazníka. Současně vyrábíme orientální cukrovinky - kokosové suky, duhové kokosy a sojové tyčinky.

Maloobchod s potravinami a smíšeným zbožím Restaurace

Prodej zmrzlinových komponentů, polev a vaflí.

Prodej smíšeného zboží.

Prodej smíšeného zboží a potravin.

Výroba - svatební dorty - cukroví na zakázku - svatební koláče - cukrovinky.

Cukrárna s kapacitou 25 míst, venkovní zahrádka pro 20 osob. Výroba: -studená kuchyně -obložené mísy, chlebíčky, studená kuchyně pro menší akce- rauty -jogurtové zákusky, výroba zákusků a dortů, koláčky, na objednávku.

Pizza u Honzy. Rozvoz pizzy po Brně.

Prodej smíšeného zboží.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží

Jídelna, stravování, restaurace. Cukrářská výroba, rozvoz jídel.

Nealkoholické a alkoholické nápoje a potraviny všech významných tuzemských i zahraničních výrobců. Dodáváme ve standardních baleních, tj. sklo, PET, Tetra Pack, ALU, aj., dle norem EU.

Cukrářství Wendy. Výroba zákusků, dortů. Zajištění zákusků a dortů na oslavy, rauty, večírky.

Potravinářská výroba, výrobce roksových, cukrovinek: -roksové lízátko, roksová lízátka -bonbony, špalky, špalíky -cukrovinky, cukrovinka – drops, bez cukru -obohaceno o vápník a xylitol, vitamin C -nečokoládové -ovocná příchuť -reklamní bonbony. Průmyslová zóna.

Výroba. Čokoláda (výhradně belgická) a jiné sladkosti s reklamním potiskem. Čokoláda v privátním balení: - gramáže 4g, 5g, 20g, 35g, 50g, 85g a nejžádanější tabulka 250g - hmota mléčná, hořká, bílá, Extra hořká 70% - čokoládové bonbóny - skořicovo-karamelové biskvity, belgické Lotusky v privátním balení/zakázkový potisk obalu/ - ...

Výroba, distribuce, prodej: -čerstvé lahůdkové zboží, lahůdky -cukrářské výrobky, cukroví. Cateringové služby. -pořádání a zásobování - hostiny, oslavy a společenské akce. Možnost objednávky a rozvozu.

Kavárna, cukrárna s vlastní výrobou a možností rozvozu.