Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Pražírna kávy. Prodej: - káva - doplňky ke kávě - kávovary.

Naše poradna poskytuje různé služby např. vykládáme tarotové karty, diagnostikujeme zdravotní stav pomocí Supertronicu nebo virgule, je zde možnost nechat si změřit krevní tlak a glykémii. Poradíme i s bylinnou léčbou pro domácí mazlíčky

Lacaffe: -specializovaný internetový obchod se značkovou kávou s možností osobního odběru v sídle firmy. V nabídce je mletá, zrnková, porcovaná (POD) a instantní káva nejen italských značek Tonino Lamborghini, Lavazza, Pellini, illy, Vergnano, Piazza d´Oro, JABLUM a mnoho dalších. Nabízíme dárková balení kávy, čajů, individuální dárková ...

Maloobchod, prodej: - bylinné a ovocné čaje - léčivé byliny - dobré koření - bylinné sirupy - bylinné kapky - bylinné masti - přírodní rostlinné silice - vláknina, psylium - kosmetika - masážní gely a oleje - přírodní kosmetika Ryor: - ayurvédské čaje.

Prodej - přírodní kosmetika - čaje - medovina - dárkové zboží - včelí produkty - medovina

Velkoobchod - nápoje - alko, nealko, pivo - cukrovinky - tabákové výrobky - káva, čaj

Velkoobchod a maloobchod s potravinami.

V e-shopu Naturfit naleznete širokou nabídku sypaných čajů od čistě jednodruhových a ortodoxních čajů přes čaje aromatizované až po čaje – nečaje a jejich směsi. V portfoliu nechybí ani příslušenství pro přípravu čaje nebo kvalitní zrnková káva. Na výběr máte od čistě přírodních káv až po kávy aromatizované.

Distribuce, prodej: - zdravá výživa, sezamové výrobky, ovocné tyčinky, sušené ovoce, čaje.....

Prodej: -svíčky -koupelová a masážní kosmetika -mýdla -péče o vlasy a pokožku -originální ručně malované hevábí -čaje -octy a oleje -sklo a keramika -glycerinová mýdla -koření -vazba suchých květin.

Ruční výroba přírodních produktů, prodej, export, import: - bylinné čajové směsi, čaje - přírodní kosmetika - koupelové soli - korky a korkové zátky - koření a kořenící směsi - mýdla - medová kosmetika - kosmetika s minerály mrtvého moře - solné lampy.

Prodej - italská káva Internetový obchod - italská káva

Jsme rodinná pražírna kávy zabývajicí se prodejem a pražením kávy.Jsme zaměřeni na výrobu špičkových 100% Arabic a jejich následného míchání v espresso směsi. Dbáme na jejich kvalitu, čerstvost a včasnou expedici kávy k Vám přímo z pražírny v Kunčině. Díky kapacitě naší pražící technologie jsme schopni vyhovět i větším zakázkám v krátké době.

Sweetcity - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop Káva, Čaj, Nápojové speciality, Dorty. Pro Gastronomii, firmy a veřejnost

Maloobchod: - smíšené zboží.

Prodej - přírodní kosmetika - čaje Internetový obchod - čaje - přírodní kosmetika

Naší hlavní náplní je pražení zrnkové kávy.

Vinotéka - česká, moravská, maďarská, francouzská i nealkoholická vína - káva - občerstvení sýry, klobásy E - shop - vína - destiláty Dovoz - francouzská vína (burgundská)

Internetový obchod, e-shop: -zdravá výživa -doplňky stravy -čaje, kosmetika.

Internetový obchod, e-shop: -kosmetika -potravinové doplňky -čaje na hubnutí -luxusní kosmetika.