Koření nachází uplatnění nejen ve světě gastronomie. Léčivé či aromatické byliny, mezi kterými nesmí chybět bazalka, heřmánek, pažitka a další, umělá i přírodní ochucovadla a směsi, jako jsou jíšky a bujóny a mnoho dalších produktů se využívají dennodenně.

Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o.
Kvalitní koření a kořenící směsi dodává svým klientům firma Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o. Všechny naše produkty jsou vyráběny dle vlastních receptur a dle přání zákazníků. Vysoká kvalita výrobků je dána důkladným výběrem všech surovin, jejich šetrným zpracováním a důslednou kontrolou. Naši odběratelé jsou z řad potravinářských podniků.
Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o.
Prodej: -pí-voda, pí-produkty -bio potraviny -zdravá výživa pro makrobiotiky i vegetariány -čaje -koření z Číny, Japonska, Indie -sušené ovoce, semínka -vína -přírodní kosmetika -éterické oleje -bylinné léčebné produkty -boty Hanák, orotpedická obuv.

Prodej: -svíčky -koupelová a masážní kosmetika -mýdla -péče o vlasy a pokožku -originální ručně malované hevábí -čaje -octy a oleje -sklo a keramika -glycerinová mýdla -koření -vazba suchých květin.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kukuřičné křupky (jemně solené, nesolené, sladké, jogurtové, arašídy, paprika, šunka ..) -oplatky (brynzové, česnekové, vánoční, sýrové) -korpusy -koření -těstoviny

SimplyCurry.cz V současné době nabízíme kvalitní a autentické kari pasty a stejně výborné kokosové mléko, vše původem z Thajska.

Nabízíme: - stroje a gastronomické zařízení - ruční a mechanické náčiní do potravinářských provozů a domácností - osobní ochranné pomůcky - sanitace a úklid - střeva, obalový a spotřební materiál - koření a kořenící směsi.

Internetový obchod: - omáčky - koření - polévky

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

SINGA spol.s r.o. Developerská činnost - výstavba a prodej rodinných řadových domů v Praze Zelenči. Dovoz a distribuce potravin: -omáčky a ochucovadla - ostře kořeněné i sladké chilli omáčky, sojové omáčky, marinovací, ústřicové, seafood, rybí, steakové, grilovací omáčky dodáváme na náš trh pod značkami Kimball, Cheong Chan, Thai Pride, ...

Naše firma se od roku 1994 zabývá dovozem italských potravinářských výrobků, nápojů a značkových vín ze všech italských regionů. Nabízíme okolo 1500 výrobků v podobě nejrůznějších druhů sýrů, salámů, šunek, špeku, čerstvých těstovin atd., výrobky, které jsou nutné pro výrobu pizzy jako je mouka, drcená rajčata, rajské protlaky, olivové oleje, ...

Velkoobchod, prodej: -potraviny -rostlinná másla a oleje -tuky na pečení a smažení -majonézy a tatarské omáčky -vejce -saláty BONECO -paštiky -mléčné výrobky -čaje LIPTON -oleje a margaríny -ztužené pokrmové tuky -majonézy -droždí -listové těsto -zemní stavbay Služby: -rozvoz po celém jihočeském kraji do 24 ...

Prodej obalů pro masný průmysl: - salámová střeva - umělá střeva a potiskem - přírodní střeva. Prodej koření, kořenicích směsí a přípravků pro výrobu masných výrobků.

Výroba, prodej: -kečupy -dresingy -dochucovadla..

Prodej - smíšené zboží

Velkoobchodní prodej potravin. E-shop: - prádlo, dárky, šperky.

Velkoobchod s potravinami: - Pedigree, Chappi, Whiskas a Kitekat - Snickers, Mars, Bounty, Milky Way - Uncle Ben's - Kubík, džusy RELAX a Caprio - Knorr, Hellman’s a Lipton.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Prodej, e-shop. - čaje - koření Dodávka konvenčních nebo bio surovin. Smluvní zpracování bylin. Ošetřování zboží CO2.