Koření nachází uplatnění nejen ve světě gastronomie. Léčivé či aromatické byliny, mezi kterými nesmí chybět bazalka, heřmánek, pažitka a další, umělá i přírodní ochucovadla a směsi, jako jsou jíšky a bujóny a mnoho dalších produktů se využívají dennodenně.

Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o.
Kvalitní koření a kořenící směsi dodává svým klientům firma Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o. Všechny naše produkty jsou vyráběny dle vlastních receptur a dle přání zákazníků. Vysoká kvalita výrobků je dána důkladným výběrem všech surovin, jejich šetrným zpracováním a důslednou kontrolou. Naši odběratelé jsou z řad potravinářských podniků.
Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o.
Výroba, prodej: -hygienicky balený cukr HB CUKR o hmotnosti 40g, sůl, pepř, párátka. Doprava: -vnitrostátní a mezinárodní kamionová -12 kamionů. Divize MOTO sportu: -import, distribuce motocyklů a ATV (čtyřkolek), SUZUKI, KAWASAKI, HONDA -oděvy pro silniční motocykly, přilby, obuv pro silnici i motokros, chrániče.

Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce, potravinářské výrobky k dochucování a přibarvování potravin. Výroba aromata pro dochucování lihovin, cukrovinek, zmrzlin a ostatních potravinářských výrobků. Potravinářská barviva, karamely pro barvení potravin, piva, lihovin i dalších produktů. Extrakty koření a směsi koření -saromexy a emulze. ...

Maloobchod, prodej: -potřeby pro řezníky při výrobě masných výrobků: -polyamidové obaly zn. OSKUDA -textilní střeva na trvanlivé výrobky -přírodní střeva -kořenící směsi -kutrovací a nástřikové přípravky -stroje a zařízení pro masný průmysl.

Zastupujeme zahraniční výrobce a dodavatele zejména v oboru: - vonných a chuťových látek - přísad pro potravinářský průmysl - instantní kávy - čaje a čajového příslušenství.

Specializovaný dovoz, import: -asijské potraviny: -kari -masala -chilli -kurkuma -glutaman -thajské kořenící směsi -sojové omáčky -ústřicová omáčka -rýžové víno -nudle -černé houby -mořské řasy.

Specializovaný obchod s kořením, e-shop: - koření, bylinky a kořenící směsi - bez glutamanu a soli - sušená zelenina a ochucovadla Koření: - jednodruhové (zázvor, chilli, česnek, kurkuma, kmín, petržel, skořice, pepř) - bez glutamanu - bez soli - ve směsích - specializované (na ryby, houbové, kurkuma, meat masala..)

Prodej strojů, zařízení a potřeb pro řeznictví: -střeva -přípravky potravinářské, kořenící, kutrovací -čistící prostředky -pracovní oděvy -ochranné pomůcky.

Výroba a prodej: - potravinářská aromata - potravinářská barviva.

Majitel ochranné známky SUPERVEGET. Výroba, dodávka, prodej, velkoobchod: - kořenící směsi.

Maloobchod: - léčivé rostliny - byliny - bylinkové čaje - koření.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - velkospotřebitelské balení koření - gastro (pro restaurace, velkoobchody, průmysl, výrobní provozy) - malospotřebitelské balení koření, hořčice, kečupy, polévky, bujóny.

Velkoobchod, prodej a e - shop - keramika - porcelán Velkoobchod - káva - čaje - cukrovinky - čokolády i horké - delikatesy - sušenky Prodej a e-shop - káva - čaje - cukrovinky - čokolády i horké - delikatesy - sušenky, ... E-shop - káva - čaje - cukrovinky - ...

Prodej - zdravá výživa Prodej - bio potraviny Neinvazivní liposukce - cvičební stroje VACUSHAPE, vibrační plošiny Pedikúra Alternativní terapie Snižování - nadváha Masáže klasické, thajské, lymfatické, reflexní, antistresové, čokoládové, teplé lávové kameny kurzy - reiki

Prodej - čaje bylinné, funkční, zelené, ovocné - bonbony

Prodej - drogistické zboží Prodej - potraviny

Maloobchod - potraviny - smíšené zboží

Prodej a e - shop - italská vína E - shop - italská vína

Prodej - potraviny - smíšené zboží

E - shop - bílá a červená vína - saké E - shop - bílá a červená vína - saké

Prodej - smíšené zboží