Koření nachází uplatnění nejen ve světě gastronomie. Léčivé či aromatické byliny, mezi kterými nesmí chybět bazalka, heřmánek, pažitka a další, umělá i přírodní ochucovadla a směsi, jako jsou jíšky a bujóny a mnoho dalších produktů se využívají dennodenně.

Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o.
Kvalitní koření a kořenící směsi dodává svým klientům firma Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o. Všechny naše produkty jsou vyráběny dle vlastních receptur a dle přání zákazníků. Vysoká kvalita výrobků je dána důkladným výběrem všech surovin, jejich šetrným zpracováním a důslednou kontrolou. Naši odběratelé jsou z řad potravinářských podniků.
Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o.
Firmy zabývající se dovozem značkových alkoholických a nealkoholických nápojů a specialit. ALKOHOLICKé A NEALKOHOLICKé NáPOJE: -Vína - Whisky - Aperitivy - Likéry - Vinné destiláty - Bílé destiláty - Rumy. Přísady do nápojů: - Minerální vody - Sycené nealkoholické nápoje - Ovocné a zeleninové šťávy. ČAJE, ...

Samoobsluha Nábřeží. Maloobchod, prodej: -potraviny.

Partner pro řeznictví a gastronomii -řeznické stroje a zařízení -chladicí zařízení a prodejní pulty -potřeby pro řezníky a uzenáře -přírodní a umělá střeva -koření a přísady do uzenin -repasované stroje a zařízení.

Zpracování, prodej, velkoobchod, maloobchod: - koření - kořenící směsi - sušená zelenina. Sídlo firmy: - 1. máje 305, Bohumín - Skřečoň.

Internetový obchod s italskými potravinami a víny. Speciality dodáme na Váš stůl do druhého dne.

Koření tisíce a jedné chuti Avokado, Nadir, Vitka, Kühne, Arun. Dodávky a výroba: - koření a kořenící směsi - suché plody - sušené ovoce a zelenina - aditiva pro potravinářský průmysl - přírodní a umělé obaly pro masný průmysl.

Prodej, distribuce, velkoobchod: - potraviny - čaj, koření, arašídy. Provozovna: - Těšínská, Ostrava - Bartovice.

Prodej: - biokosmetika, čaje a bylinné produkty - dekorace a svíčky - koření - počítačové komponenty a servis.

KONTINUA je moderní, dynamicky se rozví­jející potravinářská společnost, která se zabývá výrobou a prodejem pekař­ských vý­robků a zlepšujících potravinářských přípravků a směsí pro pekaře a cukráře. Novou podnikatelskou aktivitou je distribuce zmrazeného pečiva, které je určeno k snadnému a rychlému dopečení a prodeji v čerstvém stavu.

KONTINUA je moderní, dynamicky se rozví­jející potravinářská společnost, která se zabývá výrobou a prodejem pekař­ských vý­robků a zlepšujících potravinářských přípravků a směsí pro pekaře a cukráře. Novou podnikatelskou aktivitou je distribuce zmrazeného pečiva, které je určeno k snadnému a rychlému dopečení a prodeji v čerstvém stavu.

Prodej: - orientálních oděvy, kosmetika, bižuterie, koření - védská literatura.

Dodávka pro výrobce masných výrobků, masný průmysl, gastronomii. velkoobchod: - přírodní koření a extrakty koření - směsi koření - směsi koření s obsahem technologických přísad - jednotlivé a kombinované technologické přísady a přípravky - aspiky - sójové proteiny - funkční koloidy - marinády - aspiky - směsi k obalování mas a ...

Velkoobchod, prodej: -potraviny -potravinářské produkty -zemědělské suroviny -polotovary -těstoviny -koření -houby -sušená zelenina -sušené ovoce.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží -potraviny.

Vyrábíme a distribuujeme: - kávové náhražky - pražené a mleté obiloviny - pufovanou rýži - piškoty a sušenky - přípravky na pečení - instantní a granulované čaje - směsi k přípravě těst - instantní kakao Distribuujeme: - kakao a kakaové směsi - rýži a luštěniny - hořčici - ocet

Výroba, velkoobchod, prodej: -pražená káva -koření -suché plody. Pražírna kávy.

Nákup, prodej: - potraviny - maďarské speciality (čabajky, koření).

Výroba, prodej: -potraviny: -kečupy, kompoty bez chemických konzervačních činidel -ovocné a zeleninové pomazánky -sterilovaná zelenina -proslazené ovoce -marmelády.

Velkoobchod, maloobchod s kávou, čaji a kořením.Široký výběr kvalitního koření, kořenících směsí, kávy a čajů.

Prodej: - koření - sušené houby - sušená zelenina - sušené ovoce - kořenicí směsi - škroby - česneková pasta. Maloobchodní balení. Výkup: - houby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dehydrované výrobky: - polévky - zavářky do polévek - základy, fixy, omáčky, jíšky, dochucovací směsi, bramborové, moučné směsi - sušené mléko, smetana, instantní droždí, sušené vaječné směsi - sterilované výrobky: - zelenina, saláty, kompoty, kečupy, rajský protlak, hořčice - tatarské ...

Prodej: - řecké speciality: - olivy - olivový olej - vinné octy - středomořské delikatesy - řecký včelí med - lukumi.

Botanico café hudební kavárna. Vyrábíme: - přírodní produkty-byliny, čaje, koření, oleje s kořením, medové výrobky, přírodní kosmetiku, výrobky se solí z mrtvého moře apod. kancelář: Průmyslová 3142/77 796 01 Prostějov

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potravinářské přísady -konzervační látky, stabilizátory -emulgační činidla -tresti.