JATKA Borotice, s.r.o.

Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Dovoz, prodej: -čerstvé mořské ryby.

Vařená výroba, prodej, velkoobchod včetně rozvozu: -uzeniny, uzenářské výrobky -měkké salámy: -gothaj, šunkový, junior -šunky, speciality: -šunka dušená, MADE, sendvič, mini, toast, šunkový salám, šunkové koleno, Apolo, -uzená masa: -uzená krkovice, kýta, uzené koleno -drůbeží výrobky: -kuřecí šunka -lahůdková ...

Prodej: -řeznictví -uzeniny -klobásky -tlačenka -uzené maso -bokovina.

Mrazírny. Velkoobchod, velkosklad: -chlazené výrobky -rybí lahůdky -zeleninové lahůdky -tradiční lahůdky Mražené výrobky: -rybí filé zmrazené, ryby -panýrované výrobky -mořské speciality -zmrazené zeleninové polotovary -rybí porce s omáčkou k zapečení -zelenina.

Rozmnožování drůbeže nosného typu. Chov, šlechtění, prodej: -kuřata, drůbež. Produkce, výroba, prodej: -drůbeží maso.

Prodej masa a orintálních potravin. Rozvoz masa dle dohody. Otevírací doba: po - úterý : 11.00 - 20.00 středa - pátek: 10.00 - 20.00 (pátek 13-14 zavřeno modlitba) so: 9.00 - 18.00.

Nákup, zpracování, prodej: -škvařené sádlo

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží Purkyňova 3093/36 695 01 Hodonín Telefon: +420 518 352 331 Cihlářská čtvrť 3216/20 695 01 Hodonín Telefon: +420 518 344 677 Měšťanská 240/15 695 01 Hodonín Telefon: +420 518 353 273 Lesní 4028 695 01 Hodonín Telefon: +420 518 354 035

Pobočka. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Řeznictví. Maloobchod, prodej: -maso. -uzeniny.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: - maso - uzeniny.

Maloobchod, prodej, člen družstva COOP Centrum: -potraviny -drogerie, drogistické zboží -smíšené zboží, různé -zboží denní potřeby.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Prodej potravin, masa, masných výrobků a drogistického zboží.

Řeznictví, uzenářství. Výroba, velkoobchod, prodej masa a uzenin. Další prodejna: -Hybešova 30, Brno.

Řeznictví, uzenářství, prodej: - maso - uzeniny - mražená drůbeže a ryby

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, masa -uzeniny -drůbež -ryby.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.