JATKA Borotice, s.r.o.

Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - výrobky studené kuchyně: - uzeniny, chlebíčky, obložené mísy, jiné lahůdky - dárkové koše, originální dárkové balíčky.

Řeznictví a uzenářství Prodej: - vepřové a hovězí maso. Výroba: - uzeniny - uzené maso a klobásy starou klasickou metodou.

Provozování - řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej. - maso, masné speciality, masné výrobky, uzeniny. Jatka.

Jatka. Provozování - řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej. - maso, masné speciality, masné výrobky, uzeniny.

Velkoobchod - trvanlivé uzeniny Velkoobchod - vína sudová, lahvová.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - lahodné víno ze Španělska červené, růžové, bílé, šumivé - delikatesy - olivové oleje, na farmě vyráběné ovčí sýry Manchego, typické španělské uzeniny, Jamón, grilované papriky, chřest a další speciality.

Maloobchod: - smíšené zboží.

Prodej - maso - masné výrobky Výroba - maso - masné výrobky.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny, potraviny. Zpracování a prodej masa a masných výrobků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka (zavážení), rozvoz v rámci Jihomoravského kraje: -uzeniny a maso: -párky a klobásy - špekáčky, párky vídeňské, debrecínské, trampské cigáry, klobásy ostravské, formanské... -měkké salámy - šunkový, gothajský, junior.... -šunky - vepřová, chalupářská, pro děti... -speciality - debrecínská, cikánská ...

Výroba - marinované rybí výrobky - rybí polotovary Výroba - rybí polotovary.

Prodej - masné výrobky a speciality - uzeniny Výroba - masné výrobky a speciality - uzeniny.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Výroba, prodej: -masné výrobky, maso, -polotovary, speciality. Sortiment: -mastné výrobky: -salámové, šunkové, drobné mastné, drůbeží, vařená a pečená masa, uzená masa a slaniny. -maso: -hovězí, vepřové.